Forum » Pomoč in nasveti » nv4-disp.dll
nv4-disp.dll
raab himself ::
včasih se zgodi da se računalnik preprosto vstavi in se prikaže moder ekran ter napiše tole nv4-disp.dll in seveda še neke cifre samo mislim da je ta podatek (nv4-disp.dll) dovolj za reševenje tega problema. kaj pravzaprav je tole nv4-disp.dll in če kdo ve kako to rešit.
še ena stvar kaj je napaka sidebyside pod event wiever, ki vidim da je kar pogosta
hvala za pomoč
lp
še ena stvar kaj je napaka sidebyside pod event wiever, ki vidim da je kar pogosta
hvala za pomoč
lp
ERGY ::
To so gonilniki za tvojo graficno, ki je firme Nvidia :)
Verjetn mas kak star gonilnik alpa je beta. http://www.nvidia.com skini zadnji driver pa updataj
LP
Verjetn mas kak star gonilnik alpa je beta. http://www.nvidia.com skini zadnji driver pa updataj
LP
kaj pa potem pomeni sidebyside error ki se pojavi v event wiewer notri so še napake service control manager, system error ter irevents
lepo bi prosil če ve kdo kaj o tem naj mi razloži kako pa kaj
lp
lepo bi prosil če ve kdo kaj o tem naj mi razloži kako pa kaj
lp
TEDY ::
Zbriši te gonilnike od grafične, ki jih imaš in naloži uradne z nvidia, tako kot je že ERGY napisal.
Če pa imaš to že, pa da se ti to pojavlja, pa probaj s kakimi starejšimi.
Doma imam na drugem kompu enega starega GeForca, ki mi noče delovati z najnovejšimi.
Če pa imaš to že, pa da se ti to pojavlja, pa probaj s kakimi starejšimi.
Doma imam na drugem kompu enega starega GeForca, ki mi noče delovati z najnovejšimi.
ok bom tako probal čeprav imam sedaj gonilnike iz uradne strani 91.31
ampak mi ni nekaj jasno k greš na nvidia stran pol izbiraš goniknike in maš:1. geforce and tnt2 spodej pa geforce go 7 (a ni to za prenosnike?)
jst sm downloawdal pod 1. torej verzijo 91.31 40.3 MB
ForceWare Release 90
Version: 91.31
Release Date: June 23, 2006
WHQL Certified
ampak mi ni nekaj jasno k greš na nvidia stran pol izbiraš goniknike in maš:1. geforce and tnt2 spodej pa geforce go 7 (a ni to za prenosnike?)
jst sm downloawdal pod 1. torej verzijo 91.31 40.3 MB
ForceWare Release 90
Version: 91.31
Release Date: June 23, 2006
WHQL Certified
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Black screenOddelek: Pomoč in nasveti | 3220 (2960) | Twix |
» | nv4_disp.dll errorOddelek: Pomoč in nasveti | 1334 (1237) | nvidiaboy |
» | Problem s driverji?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1584 (1459) | bluefish |
» | BSOD pri Remote Desktopu v Win 2003 Server R2 Enterprise SP2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1861 (1688) | ender |
» | direct3DOddelek: Pomoč in nasveti | 1134 (1048) | Mikron |