Forum » Loža » Podrazitev goriva
Podrazitev goriva
Volk| ::
Hehe,se je ze zacelo. Gorivo se podrazi. Toda kako to tolmačijo na POP-tv je cist drugace kot v resnici.
LINK Pop-tv, kjer je za njih podrazitev 0,3 eur.
Pa pol poglejte na Petrol, kjer se jasno vidi da je stara cena in nova cena razlika v 0,003 eur. Mislim, kako si lahko privoscijo tako banalno napako. hehe....
LINK Pop-tv, kjer je za njih podrazitev 0,3 eur.
Pa pol poglejte na Petrol, kjer se jasno vidi da je stara cena in nova cena razlika v 0,003 eur. Mislim, kako si lahko privoscijo tako banalno napako. hehe....
Volk| ::
@kopernik
Hvala, res sem narobe razumel. Sem spregledal da je pisalo 0,3 centa, ne 0,3 eur. Hvala
Hvala, res sem narobe razumel. Sem spregledal da je pisalo 0,3 centa, ne 0,3 eur. Hvala
Tear_DR0P ::
sploh pa fantje ne pozabit, da je država že dve leti trošarine samo nižala, da smo lahko dobl evro, zdej bo pa spet mal rezerve treba nabrat, tko da se bo gorivo počasi dražilo, na račun trošarin
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Keyser Soze ::
Kaj se pa je podražilo?
Jok brate. Gorivo se je POCENILO.
P.S.: Ni pa moja krivda da vi tankate bencin. Pa bi šli na nafto.
Jok brate. Gorivo se je POCENILO.
OM, F, G!
miko 55 ::
jest pa sam natural fuel tankam
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
STASI ::
V vašo vednost se trošarine niso zvišale, cene so spremenili trgovci. Trošarine za 95 oktanski bencin je vlada nazadnje povišala 26.9.2006 in so trenutno 95,864 SIT oziroma 0,4003 eur, enako je z dizlom le da so trošarine zanj 77,477 oziroma 0,32330 eur.
Drugače imate na Ministrstvu za gospodarstvo arhiv nihanja cen derivatov in njihovih trošarin. Klikni me nežno!
Drugače imate na Ministrstvu za gospodarstvo arhiv nihanja cen derivatov in njihovih trošarin. Klikni me nežno!
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Jawohl! ::
tudi nafta bo zmeraj dražja... Mene trošarine ne ganejo, ker ne tankam ne bencina, ne nafte. LPG je zakon!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | bencin cena gor/dolOddelek: Na cesti | 2750 (1624) | BigWhale |
» | Napoved cene gorivaOddelek: Na cesti | 5212 (4339) | Roadkill |
» | Cena nafte (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19757 (13352) | krneki0001 |
» | Še malo pa bomo peš hodil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11931 (8270) | jype |