Forum » Igre » Problem z COD 2 Multiplayer
Problem z COD 2 Multiplayer
gapi000 ::
Problem se pojavi, ko izberem server in kliknem za povezavo z njim. COD se začne zaganjati, pokaže se slika (tista prva po kliku za igranje), potem pa zmrzne za nekako 1 - 2 minuti. Ko se "odtopi" se igra normalo začne nalagati. Za povezavo uporabljam Xfire.
Igro imam sedaj na novo inštalirano, saj sem prej imev težave, da igre sploh nisem mogel zagnati (niti MP niti SP). Potem sem igro izbrisal in jo po nekako 4 - 5 mesecih ponovno naložil.
Če kdo ve, v čem je težava, naj se prosim razpiše in pove, kako se da težavo odpraviti.
Hvala za pomoč!
Igro imam sedaj na novo inštalirano, saj sem prej imev težave, da igre sploh nisem mogel zagnati (niti MP niti SP). Potem sem igro izbrisal in jo po nekako 4 - 5 mesecih ponovno naložil.
Če kdo ve, v čem je težava, naj se prosim razpiše in pove, kako se da težavo odpraviti.
Hvala za pomoč!
Večna bo Slovencev čast!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava s starim računalnikom IBM ThinkPad 380EOddelek: Strojna oprema | 3939 (2846) | Branimir |
» | Kateri gamepad? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13826 (11789) | yero7 |
» | Enajsterica obsojena zaradi piratstva (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10184 (7193) | jype |
» | Prekinjanje internet povezave...Oddelek: Omrežja in internet | 1943 (1745) | tonccy |
» | Program za ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1949 (1344) | mamut |