Forum » Pomoč in nasveti » BIOS !!
BIOS !!
the_game ::
Mene pa zanima kaj se izbolša če nadgradiš bios.Imam iz uradne strani od matične plate neke gonilnike za bios,pa me zanima če jih se sploh splača namestit.
PLATA:Shuttle MN43V
PLATA:Shuttle MN43V
iMark ::
Popravki biosa...za kaj pa ne, ti kr updatej, škodlo n bo nič, razn če boš žej flu
Tko kot npr. za Winse k so "updejti"...
Tko kot npr. za Winse k so "updejti"...
the_game ::
PCMark kaj misliš s tem: razn če boš žej flu ??
Kako pa updejtaš v mapi sta 2 (dve) datoteki ena je .exe ena pa .rom??
Kako pa updejtaš v mapi sta 2 (dve) datoteki ena je .exe ena pa .rom??
mat3 ::
Prvo kot prvo, Bios je Bios, ne gonilniki. V knjižici od matične ti sigurno piše kako ga posodobiš, preberi kdaj kaj. Če ne pa najdeš na strani proizvajalca matične postopek. Ponavadi daš na disketo tiste fajle... Nekatere boljše plošče (Asus,...) imajo dva BIOS-a, tako da če se ti kaj zalomi, lahko obnoviš starega iz backup-a... V glavnem dobro si preberi kako in kaj preden kaj čaraš. Poglej tudi kaj je v tej različici spremenjeno, dodano, ker če ni velikih sprememb se ti niti ne splača.
AMD Ryzen 7 3700X, 32 GB DDR4-3600 MHz G.Skill TridentZ Neo
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com
Spajky ::
Bios se updejta, samo ko kaj ne dela v redu ali so kaki problemi; ne popravljaj dokler zadeve funkcionirajo !!!
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Spajky, saj ni res, kadar češ lahko posodobiš bios, za kaj ne bi, če je na voljo novejši sicer ne opaziš razlike, če nisi kakšne overclockar itd.
steev ::
In zato ker ne opazis, ne updates. Na bolsem nisi nic (če vse dela), kvecjemu na slabsem.
:|
joker16_7 ::
naj mi da en link za download najnovejše verzije BIOS-a. Žal google ne najde. Vsaj meni ne. Thanks all.
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
joker16_7,a je težko it na uradno stran proizvajalkca svoje plate, pa kliknit download gumb, napisat ime plate, pa pobrat zadnjo verzijo?
Če je to tvoja plata: P5W DH Delux, maš tle link klik
Če je to tvoja plata: P5W DH Delux, maš tle link klik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25813 (8570) | hojnikb |
» | p5q-eOddelek: Pomoč in nasveti | 1651 (1135) | boogie_xlr |
» | m2n-e 1401 BIOS flashOddelek: Strojna oprema | 2106 (1965) | Vuli |
» | DFI NF 4 & Twinmos Speed Premium novosti (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Navijanje | 44228 (19905) | sirotka |
» | Flashanje FX5900 v FX5950 U (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6072 (4706) | [_MW_] |