Forum » Loža » Kje vse so v Sloveniji McDonald's restavracije?
Kje vse so v Sloveniji McDonald's restavracije?
Sergio ::
Brez heca, prosim. :)
Ljubljana:
Šiška/Celovška
BTC/Kolosej
BTC/Šmartinska
Lj-Jug/Jurčkova
Lj-Bežigrad/Dunajska
Lj-Center/Čopova
Lj-Center/Trg OF
Domžale:
TPC center ob magistrali
Mi lahko prosim naštejete še ostale?
Hvala in lp
Ljubljana:
Šiška/Celovška
BTC/Kolosej
BTC/Šmartinska
Lj-Jug/Jurčkova
Lj-Bežigrad/Dunajska
Lj-Center/Čopova
Lj-Center/Trg OF
Domžale:
TPC center ob magistrali
Mi lahko prosim naštejete še ostale?
Hvala in lp
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Matek ::
V Celju je ena poleg železniške postaje, mislim da edina.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Sergio ::
Hvala!
Zdej pa še ta čudni del prošnje:
Ali lahko, če kdo živi v bližini kakšnega od teh, mi prosim slika in semle gor uploada čim bolj kvalitetno sliko pročelja restavracije?
Torej rabil bi sliko, ki ni slikana iz perspektive. Ampak direktno -- frontalno.
(Delam seminarsko. FRI je kul. )
Zdej pa še ta čudni del prošnje:
Ali lahko, če kdo živi v bližini kakšnega od teh, mi prosim slika in semle gor uploada čim bolj kvalitetno sliko pročelja restavracije?
Torej rabil bi sliko, ki ni slikana iz perspektive. Ampak direktno -- frontalno.
(Delam seminarsko. FRI je kul. )
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
jeti51 ::
V čem boš pa delal seminarsko? Matlab + kakšna knjižnica (katera?) ali kaj drugega?
Jaz osebno čisto vsega res ne bi šel pisati na roke, bi bilo preveč zamudno, zato bi mi kakšni že napisani algoritmi za manipulacijo s slikami zelo prav prišli.
Jaz osebno čisto vsega res ne bi šel pisati na roke, bi bilo preveč zamudno, zato bi mi kakšni že napisani algoritmi za manipulacijo s slikami zelo prav prišli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jeti51 ()
SleepLess ::
Verjetno dotalno nevmesno ampak vseeno, ali kdo ve ce imamo kaksnega Burger Kinga v slo ? Kolikor je meni znano ne, ampak mogoce pa je kje kaksen skrit v kaksni kleti :P
opeter ::
ali kdo ve ce imamo kaksnega Burger Kinga v slo?
Po mojem ne... sem pa bil v Londonu v Burger Kingu in tudi na Madžarskem v Budimpešti (v sami Budimpešti jih imajo cca. 10, če sem dobro gledal zemljevid). Meni so hamburgerji v BK boljši od tistih v MacDonaldsu. OK, ne sem se primerjat, ker se izdelujejo na drugačen način.
Po mojem ne... sem pa bil v Londonu v Burger Kingu in tudi na Madžarskem v Budimpešti (v sami Budimpešti jih imajo cca. 10, če sem dobro gledal zemljevid). Meni so hamburgerji v BK boljši od tistih v MacDonaldsu. OK, ne sem se primerjat, ker se izdelujejo na drugačen način.
mtosev ::
My fav food.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
SleepLess ::
KFC je na novo nareti v ljubljani ce se ne motim. Vem da nekje tam ko je Kebabči. Nevem pa točno kjer, ker sem doma iz stajerskega konca :P
Ja in tudi meni so hamburgerji v BK veliko bolsi od tistih v McU. Ceprav se bo zdaj marsikdo mogoce tu nasmehnil, ampak zdijo se mi bolj "naravni"
Ja in tudi meni so hamburgerji v BK veliko bolsi od tistih v McU. Ceprav se bo zdaj marsikdo mogoce tu nasmehnil, ampak zdijo se mi bolj "naravni"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SleepLess ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Burger king v btc (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 201746 (3402) | 2dark |
» | Dober hamburger v centru Ljubljane (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33658 (2382) | tikitoki |
» | McDonald's - Ptuj & Lesce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19555 (14915) | Gremio |
» | McDonalds (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10607 (8669) | perci |