Forum » Pomoč in nasveti » občutljiva kišta
občutljiva kišta
Queen ::
začelo mi je presedat. s kolenom malo bolj ruknem v računalnik - crkne. bolj grobo položim gor slovar - spet, se resetira. to se dogaja od takrat dalje, ko mi je začel alarm cvilit nekaj sem premikala kišto, ker sem rabla zadaj priključke, pa je sprednji del malo na tla zdrsnil, ne nevem kaj, iz višine 2cm na mehki tepih, in se mi je takrat začel dret alarm, vse zmrznilo in se je samo drlo tisto 3min, pol sm pa izklučla kabl.
kaj mam extra sensitive kompa, al kaj zaj gnjavi?
kaj mam extra sensitive kompa, al kaj zaj gnjavi?
asus ::
Odpri kišto,pa poglej če je notri vse tko kot treba.Predvsem poglej ,če je grafična dobro vtaknjena v slot.
bom pogledala. mogoče se je res kaj zrahljalo.
saj s printerom se isto dogaja, samo tam sem sama kriva, ker mam skoz noge gor pa...včasih arašidi letijo v režo
saj s printerom se isto dogaja, samo tam sem sama kriva, ker mam skoz noge gor pa...včasih arašidi letijo v režo
zaj mi je spet zablokiralo, s tem da se tokrat ni hoto vžgat. oz. vžgal se je, pognalo je, pa ventilator je začel delat...na ekranu pa črno (ja ja, stari katodni ekran še )
sm odprla, pa je vse na mestu. (---> nič ne binglja )
pa tokrat je vgasnil brez razloga, nisem ga nič tepla:)
bom mogla zagnjavit mojmu serviserju?
zaj mam odprtega, pa dela normalno, prej sm ga mogla mal pustit, pa se je pol lepo vžgal.
aja, pa pozabla sm povedat, da mi je še vedno do zdaj čekiralo diske, pol ko se je sam od sebe vgasno...čist ob zagonu, napiše "one of your disks needs to be checked for consistency", tk nekk.
sm odprla, pa je vse na mestu. (---> nič ne binglja )
pa tokrat je vgasnil brez razloga, nisem ga nič tepla:)
bom mogla zagnjavit mojmu serviserju?
zaj mam odprtega, pa dela normalno, prej sm ga mogla mal pustit, pa se je pol lepo vžgal.
aja, pa pozabla sm povedat, da mi je še vedno do zdaj čekiralo diske, pol ko se je sam od sebe vgasno...čist ob zagonu, napiše "one of your disks needs to be checked for consistency", tk nekk.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Queen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem seat ibiza 1.6 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7701 (5668) | p3ro |
» | Lastniki poceni LCDjev- pozor na slabe kondije ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10945 (5556) | Pyr0Beast |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5499 (4215) | Timmah |
» | MAXTOR 120G 8Mb ZE drugic skurjen (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3744 (2533) | M@T |
» | 1:0 Za MurphyjaOddelek: Loža | 1711 (1187) | Jeebs |