Forum » Kaj kupiti » Računalnik za 140K SIT brez ohišja
Računalnik za 140K SIT brez ohišja
5er--> ::
Torej, bivši sošolec me je poklical, ker mu je strela skurla trenutno kišto, zdajle pa bi rabil drugo in jaz naj bi mu svetoval.
Pogledal sem že sticky temo, pa so vse teme od "Racunalnik do 160k" že kar stare. Lepo prosim, če se komu ljubi napisat kaj se bi trenutno najbolj splačalo kupit za ta denar. Računalnik naj bi bil pa kolikor se le da "gamerski"...
LP in hvala.
Pogledal sem že sticky temo, pa so vse teme od "Racunalnik do 160k" že kar stare. Lepo prosim, če se komu ljubi napisat kaj se bi trenutno najbolj splačalo kupit za ta denar. Računalnik naj bi bil pa kolikor se le da "gamerski"...
LP in hvala.
bluefish ::
kakšna poceni matična plošča za AM2 socket + ustrezen procesor AMD.
1GB RAM-a in pozneje, ko bo denar še enega za Dual Channel.
grafična kaka v rangu 7600xx.
disk 250 GB - priporočam WD.
ustrezen napajalnik (LC 550W bo dovolj).
DVD-RW lahko vzame iz prejšnjega računalnika, prav tako HD. Oboje je verjetno še OK.
1GB RAM-a in pozneje, ko bo denar še enega za Dual Channel.
grafična kaka v rangu 7600xx.
disk 250 GB - priporočam WD.
ustrezen napajalnik (LC 550W bo dovolj).
DVD-RW lahko vzame iz prejšnjega računalnika, prav tako HD. Oboje je verjetno še OK.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IDE SATA adapterOddelek: Kaj kupiti | 5856 (2270) | tv6865 |
» | Slovenca druga in četrta na tekmovanju navijalcev v Avstriji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5602 (3947) | tiborrr |
» | Dvoličnost politike pri porabi denarjaOddelek: Problemi človeštva | 1689 (1319) | Pyr0Beast |
» | Predvajanje in obdelava hd videaOddelek: Zvok in slika | 3287 (2452) | KoMar- |