Forum » Pomoč in nasveti » težava s posnetki na 24ur.com
težava s posnetki na 24ur.com
eales ::
Imam problem. Ko grem na 24ur.com in si hočem ogledati kakšen posnetek, se ko kliknem na predvajaj mi v mozilli firefox pokaže tole:
Nato sem si s tega linka zlovdov media player 10 in mi ga ni hotelo inštalirati. napiše mi to:
V IE pa mi ko kliknem na predvajaj začne lovdat
ko pa pride do 100% mi pokaže tole:
Izgleda da je problem v codecih samo jas nimam pojma kateri mi manjkajo oz. katere imam. Drugač pa mi predvaja vse Divx-e
Prosu bi če mi lahko kdo pomaga in pove kje je problem.
Hvala že v naprej.
Nato sem si s tega linka zlovdov media player 10 in mi ga ni hotelo inštalirati. napiše mi to:
V IE pa mi ko kliknem na predvajaj začne lovdat
ko pa pride do 100% mi pokaže tole:
Izgleda da je problem v codecih samo jas nimam pojma kateri mi manjkajo oz. katere imam. Drugač pa mi predvaja vse Divx-e
Prosu bi če mi lahko kdo pomaga in pove kje je problem.
Hvala že v naprej.
- spremenil: eales ()
StratOS ::
To se zgodi, če se špilaš z kodeki, inštaliraš novejšo verzijo predvajalnika, potem si jih pa ( ali ostali programi - kakšni codecs packi ) zamenjaš z starejšimi oziroma nekompatibilnimi.
Probaj s tem
Drugače pa imaš v packu za WMP 11 tudi exe fajl z ustreznimi kodeki, ker uporablja 24ur.com še starejše kodiranje, se lahko zdi da ne bo videa ali audia.
Probaj s tem
Drugače pa imaš v packu za WMP 11 tudi exe fajl z ustreznimi kodeki, ker uporablja 24ur.com še starejše kodiranje, se lahko zdi da ne bo videa ali audia.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne odpre 24 urOddelek: Omrežja in internet | 6475 (2896) | janezvalva |
» | Netcat + shranjevanje slikeOddelek: Programska oprema | 1832 (1612) | someone1 |
» | Opera - problem pri brskanjuOddelek: Programska oprema | 1632 (1320) | Urc |
» | Windows Media Player 11Oddelek: Programska oprema | 2519 (2132) | joker16_7 |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8446 (7527) | HitriPepe |