Forum » Pomoč in nasveti » težave pri bootanju računalnika
težave pri bootanju računalnika
gtu ::
imam en zelo velik problem!
računalnik se mi sploh ne začne bootati.
sem pregledal, da boota najprej z cdroma, na to iz trdega diska.
ponavadi se je pokazal boot screen kjer je pisalo win xp.... sedaj pa je ekran črn, čez nekaj časa pa se ugasne.
v windowse lahko prideš samo v safe mode načinu.
težave so nastale, ko sem namestil linux ubuntu na drugo particijo kot so bili winsi, nato mi je cel disk neki zj*****. ta petek sem lahko še neki delal, v soboto zjutraj pa se mi je zgodilo to. v 2 dneh sem ga formatiral že vsaj 8!!!! (kar je nenormalni)
imam hp compaq6325
hvala za pomoč
računalnik se mi sploh ne začne bootati.
sem pregledal, da boota najprej z cdroma, na to iz trdega diska.
ponavadi se je pokazal boot screen kjer je pisalo win xp.... sedaj pa je ekran črn, čez nekaj časa pa se ugasne.
v windowse lahko prideš samo v safe mode načinu.
težave so nastale, ko sem namestil linux ubuntu na drugo particijo kot so bili winsi, nato mi je cel disk neki zj*****. ta petek sem lahko še neki delal, v soboto zjutraj pa se mi je zgodilo to. v 2 dneh sem ga formatiral že vsaj 8!!!! (kar je nenormalni)
imam hp compaq6325
hvala za pomoč
gtu ::
problem sem že rešil..
težave so nastale zaradi .NET Frameworka, zaradi katerega se mi niso pravilno naložili driverji za grafično...
težave so nastale zaradi .NET Frameworka, zaradi katerega se mi niso pravilno naložili driverji za grafično...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win10 - priprava računalnika za prodajoOddelek: Operacijski sistemi | 4459 (3650) | Alexius Heristalski |
» | Samsung s posodobitvijo onesposobil nove televizorje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 20141 (14987) | Truga |
» | Največji Microsoftov polom Bob star 15 let (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12189 (9031) | krneki0001 |
» | Acer Aspire 6920Oddelek: Strojna oprema | 2650 (1564) | zlato |
» | Slovenski znaki v IE in WIN2000Oddelek: Programska oprema | 1137 (1026) | faca9 |