Forum » Izdelava spletišč » Godaddy
Godaddy
flasha ::
https://www.godaddy.com/gdshop/default.asp
Eno vprašanje - ima kdo izkušnje z nakupom domene tukaj? Zanima me predvsem to kako plačaš? Cena .net je $8,99 (1700SIT), kar se mi zdi zelo ugodno!?
LP Nejc
Eno vprašanje - ima kdo izkušnje z nakupom domene tukaj? Zanima me predvsem to kako plačaš? Cena .net je $8,99 (1700SIT), kar se mi zdi zelo ugodno!?
LP Nejc
Jon ::
S kreditno kartico. Pri njih imam registriranih cca 40 domen in sem zelo zadovoljen z vsem.
Pri narocilu lahko uporabis se popustno kodo "Gadget1" za dodatnih 10% off.
Pri narocilu lahko uporabis se popustno kodo "Gadget1" za dodatnih 10% off.
mte ::
Jaz sem tudi pred časom imel eno domeno pri njih in sem bil zelo zadovoljen z njihovim supportom, so zelo pripravljeni pomagat če te kaj zanima ali če imaš kakršnekoli probleme.
habermas ::
Godaddy je eden izmed največjih registrarjev, kar pa ne pomeni da je najboljši! Mene osebno pri njih moti predvsem to , da ti preden narediš nakup poskušajo prodati vse možne zadeve od hostinga pa do nevem česa še.
Sam imam nekaj domen tudi pri godaddyju in sem na splošno zadovoljen.
Drugače ti priporočam da greš na stran Easy Site Guide, kjer je seznam res poceni registrarjev (še ceneje ko daddy).Tam maš enga registrarja 1and1ki računa za registracijo domene samo $5.99, zraven dobiš pa tudi free mejl in pa še nekaj ostalih stvari, ki so pri godaddyju za doplačat.
Sam imam nekaj domen tudi pri godaddyju in sem na splošno zadovoljen.
Drugače ti priporočam da greš na stran Easy Site Guide, kjer je seznam res poceni registrarjev (še ceneje ko daddy).Tam maš enga registrarja 1and1ki računa za registracijo domene samo $5.99, zraven dobiš pa tudi free mejl in pa še nekaj ostalih stvari, ki so pri godaddyju za doplačat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GoDaddy napadenOddelek: Novice / Varnost | 9159 (6839) | Mesar |
» | Prenos domeneOddelek: Omrežja in internet | 1870 (1623) | KoMar- |
» | Registracija domene v tujiniOddelek: Omrežja in internet | 1653 (1504) | OldSkul |
» | Kje najceneje registrirati domeno?Oddelek: Omrežja in internet | 3493 (3028) | Mare2 |
» | registriranje domeneOddelek: Izdelava spletišč | 1689 (1350) | dr_gee |