Forum » Strojna oprema » notebook, hard drive oz. trdi disk
notebook, hard drive oz. trdi disk
'FireSTORM' ::
trenutno mam v notesniku "samo" 60GB prostora
rad bi kupil nekaj večjega
sam nevem koliko večjega
kaki se mi bolj splača?
80GB ali 120GB al 160GB?
gledano cenovno in brez odvisno kolko rabiš, ker porabil bom vsakega pa če bi mel 5TB
pa kolko lahko največ iztržim iz 60GB (ni sata)?
edit: še to,
v eni reviji mislim da moj mikro sem prebral da se iz formatiranega diska da prebrat še vedno nekaj podatkov in da se lahko dostopa do kakih tvojih gesel
torej če bom že disk pobral me tudi zanima koliko je na tem resnice al so to buče?
mam gor par podatkov za katere bi naj samo jaz vedel
rad bi kupil nekaj večjega
sam nevem koliko večjega
kaki se mi bolj splača?
80GB ali 120GB al 160GB?
gledano cenovno in brez odvisno kolko rabiš, ker porabil bom vsakega pa če bi mel 5TB
pa kolko lahko največ iztržim iz 60GB (ni sata)?
edit: še to,
v eni reviji mislim da moj mikro sem prebral da se iz formatiranega diska da prebrat še vedno nekaj podatkov in da se lahko dostopa do kakih tvojih gesel
torej če bom že disk pobral me tudi zanima koliko je na tem resnice al so to buče?
mam gor par podatkov za katere bi naj samo jaz vedel
Those penguins.... They sure aint normal....
- spremenil: 'FireSTORM' ()
Arthur ::
formatiranje samo zbriše "kazalo" datotek in map, dejansko pa datoteke še vedno ležijo nedotaknjene na disku. če hočeš res zbrisat disk rabiš program ki bo po celotni površini diska zapisal ničle in/ali enice. če to narediš enkrat je po moje dovolj, večkrat pa ko greš čez, bolj zanesljivo je. vsaka firma za diske ima svoj tool za diagnosticiranje napak na diskih, itd, dobiš pa tudi druge programe. googlaj za "disc wipe".
če boš prodajal disk sem interesent.
če boš prodajal disk sem interesent.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14692 (5092) | darkolord |
» | koliko particij priporočate imeti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12392 (7873) | carota |
» | Intel občutno niža cene SSD-jev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Diski | 26075 (20267) | BaToCarx |
» | Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 7737 (5439) | brecoboy |
» | IBM DTLA problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1456 (1117) | Kriko |