Forum » Kaj kupiti » Intel dual core 6300 in matična
Intel dual core 6300 in matična
Ernaldinjo ::
Jo.
V kratkem mislim nabavit nov sistem na Intelovi osnovi. Iščem pa mamo plato, ki ima integriran sistem za navijanje.
Ogledujem si asus p5b. Zelo fajn bi blo da plata podpira štiri pata naprave. Cena do 40k.
ajd
V kratkem mislim nabavit nov sistem na Intelovi osnovi. Iščem pa mamo plato, ki ima integriran sistem za navijanje.
Ogledujem si asus p5b. Zelo fajn bi blo da plata podpira štiri pata naprave. Cena do 40k.
ajd
strumf666 ::
4 pata naprave bodo pa problem, ker ima večina novejših plošč samo 1 IDE konektor. Kaj si mislil z integriranim sistemom za navijanje? Da se ti sistem sam navije?
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/
http://www.oc-lab.si/
Big_Al ::
mene je prepričal ABIT AB9-Pro in OC Guru programska oprema s kateri je OC res otroško lahek. Ni to HC OC .
EDIT: popravek inet naslova
EDIT: popravek inet naslova
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Big_Al ()
Ernaldinjo ::
Integriran sistem navijanja, to bi naj pomenlo da ma plata možnost nastavljanja tistih funkcij ki jih rabiš za overclock, al bios al pa kaka win aplikacija. Drugače vem da še ne izdelujejo elektronike ki bi znala misli brat....
Big_Al kje si ti kupo to plat? Jaz sem jo najdu samo pri Venpex.si iz NG za dobrih 35k.
Big_Al kje si ti kupo to plat? Jaz sem jo najdu samo pri Venpex.si iz NG za dobrih 35k.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ernaldinjo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brazilija bo omejila uporabo mobilnih telefonov na certificirane modeleOddelek: Novice / Ostale najave | 7025 (5085) | Dr_M |
» | Prostoročno telefoniranje + Avtomobil, kaj priporočateOddelek: Mobilne tehnologije | 9569 (8944) | milica |
» | Po Facebooku razsaja virusOddelek: Novice / Varnost | 7271 (2469) | bluefish |
» | Najcenejse hladne komponenteOddelek: Kaj kupiti | 1714 (1269) | bosto |
» | Na splošno - sata ali pata?Oddelek: Strojna oprema | 2234 (1810) | Poldy |