Forum » Programska oprema » nVidia Go 7 series gonilniki
nVidia Go 7 series gonilniki
NeOman ::
Pocasi se mi ze mesa, tezava je v tem, da po formatu (odnamestil sem si Visto, nalozil XPje) nikakor ne morem namestit najnovejsih gonilnikov za graficno kartico?
Imam ASUS A6T (NVIDIA GO 7600 256MB), check. Ne vem, a sem neumen al si ne znam vec pravih gonilnikov poiskat - poklikam download drivers > graphics driver > nvidia go 7 series > windows xp/2000. Zadeva nikakor ne deluje! Vedno napise, da gonilniki niso kompatibilni s trenutno strojno opremo. Nemogoce...
Imam ASUS A6T (NVIDIA GO 7600 256MB), check. Ne vem, a sem neumen al si ne znam vec pravih gonilnikov poiskat - poklikam download drivers > graphics driver > nvidia go 7 series > windows xp/2000. Zadeva nikakor ne deluje! Vedno napise, da gonilniki niso kompatibilni s trenutno strojno opremo. Nemogoce...
Gwanaroth ::
To se mi je zgodilo ze pri nekaj Asusih, nazadnje pri modelu A6KM.
Resitev: Uporabi gonilnike iz Asusove strani.
Resitev: Uporabi gonilnike iz Asusove strani.
Lights often keep secret hypnosis..
NeOman ::
Mnja, sem... trenutno deluje, strasne muke so ble pri namescanju wireless-a, se vedno pa ni nic z USB2.0 . It's gonna be a crazy afternoon.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iskratel HD30Oddelek: Kaj kupiti | 5333 (3425) | gradski |
» | Okvara grafične kartice/Servis prenosnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 3664 (3439) | opeter |
» | acer 5920g in geforce 8600gtOddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (1138) | Mamaplata |
» | Prenosnik asus a7d (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5956 (4229) | cekr |
» | kateri prenosnik med naštetimiOddelek: Kaj kupiti | 1647 (1410) | SkIDiver |