Forum » Programska oprema » Gmail drive
Gmail drive
kr'jst ::
Datoteke katere so bile kot priponka poslane na moj gmail naslov ne vidim v win eksplorerju na gmail pogonu. Če pa datoteko iz mojega diska v win eksplorerju prekopiram na gmail drive jo pa vidim. In ko pogledam na gmail strežnik je datoteka iz mojega diska tam prikazana kot priponka e-maila.
Torej, zakaj na gmailu ne vidim datotek katere so mi bile poslane kot priponke e-mailu?
Torej, zakaj na gmailu ne vidim datotek katere so mi bile poslane kot priponke e-mailu?
iskra ::
Ker so se pač pri Googlu tako odločili ...
Če želiš dostopati do datotek, moraš imeti na računalniku nameščen gmail drive sicer ne bo nič.
Če želiš dostopati do datotek, moraš imeti na računalniku nameščen gmail drive sicer ne bo nič.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
iskra ::
Ja ampak preko spletnega brskalnika ne boš prišel do datotek, ker jih je google zakriptiral po svoje. Samo preko Gmail drivea lahko dostopaš do njih v uporabni obliki.
Ajow! 5 metru drow ...
mitja_i ::
G-drive bere priponke samo iz datotek, ki jih je sam posal na Gmail, saj imajo ti emajli svoj ime in naslov.
G-drive je samo za shranjevanje datotek iz računalnika na Gmail. In le njihovo branje.
G-drive je samo za shranjevanje datotek iz računalnika na Gmail. In le njihovo branje.
enrique ::
Pozdravljeni, zanima me, koliko je lahko največja datoteka ki jo lahko pošljemo v gmail drive?
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook sinhronizacijaOddelek: Programska oprema | 5167 (1708) | Machete |
» | tezave s posiljanjem mailov...Oddelek: Pomoč in nasveti | 943 (878) | AngelOfDeath |
» | Microsoft razkril nekoliko več o "Live Drive"Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5499 (4109) | CaqKa |
» | dobre igre za 150mhz, 32ram, 300mb prostega diska?!Oddelek: Igre | 1168 (1071) | Sami |
» | velikost e-mail predalovOddelek: Omrežja in internet | 4447 (4038) | Bakunin |