Forum » Programska oprema » Acrobat reader
Acrobat reader
Shark100 ::
Zanima me kak se poveča dokument v pdfju, ker bi rad da bi mi sprintalo na večje.
Shark
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Highlag ::
V print meniju Izbereš željeno velikost papirja in vpišeš povečavo v procentih. Mogoče boš moral parktrat poizkusit za optimalno velikost.
Never trust a computer you can't throw out a window
Highlag ::
Hmm sedaj si pa me... Sam uporabljam Foxit reader in ta ima v okencu, ki se odpre, ko klikneš na ikonico za printanje del namenjen prirejanju dokumenta.
"Print handling"
Lahko določim število kopij, velikost (skalo) dokumenta - privzeta je Fit to paper, lahko pa sam izberem povečavo / pomanjšavo, lahko izberem vrstni red tiskanja in obrnem dokument v panoramski način.
Skoraj siguren sem, da je imel Acrobat večino teh možnosti.
"Print handling"
Lahko določim število kopij, velikost (skalo) dokumenta - privzeta je Fit to paper, lahko pa sam izberem povečavo / pomanjšavo, lahko izberem vrstni red tiskanja in obrnem dokument v panoramski način.
Skoraj siguren sem, da je imel Acrobat večino teh možnosti.
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mikroskop/lupa + pc kameraOddelek: Zvok in slika | 1319 (1095) | AnotherMe |
» | Kako dobro vidite?Oddelek: Loža | 1934 (1231) | toplakd |
» | vstavljanje vektorskega logotipa v word (dopis)Oddelek: Programska oprema | 4775 (4596) | Limit-sky |
» | Printer rabi 100 let, da stvar naprintaOddelek: Pomoč in nasveti | 1410 (1191) | Matthew |
» | Photoshop+dreamweaverOddelek: Izdelava spletišč | 1388 (1303) | gregy |