Forum » Strojna oprema » Plata s 6 PCI sloti + še par vprašanj
Plata s 6 PCI sloti + še par vprašanj
llandlord ::
1.Vseeno al za Intel al za AMD, vseeno ker socket, samo da se jo da kupit v štacuni v Evropi vsaj recimo?? Do zdej sem mel Asus A7V600-X samo je začela crkvat.
Manj pomembna vprašanja:
2. Kje dobit ugodno črne nalepke za poslovenit tujo tipkovnico?
3.Mam ipaqa 6340 pa usb tipkovnico pa me zanima če bi se dal slovenski language settings nekje dobit source da si ga brezplačno zdownloadal.
4. Kdo za mal dnarja popravlja laptope, mam nek slab kontakt in mi crkuje backlight na monitorju, sem mislil da je visokonapetostni inverter, pa ni, ker začne delat če z macolo tolčem po njem, samo ta rešitev ni in ne more bit permanentna ker se pozna obraba na drugih komponentah laptopa, naprimer tipkovnici.
5. A ma kdo kako idejo s kakšnim algoritmom oz kakšen tool se uporablja za računanje online časa uporabnika pri uporabi naprimer brezžične mreže - v povezavi z enim običnim čili spotom in radiusom in mysql bazo zadaj. Kje in kako kurca se dela nadzor sessiona? S kvotami, polnjenjem filov in pol brisanjem - beats me?!!
Hvala za odgovore še posebej na prvo vperašanje in lep pozdrav,
LL.
Manj pomembna vprašanja:
2. Kje dobit ugodno črne nalepke za poslovenit tujo tipkovnico?
3.Mam ipaqa 6340 pa usb tipkovnico pa me zanima če bi se dal slovenski language settings nekje dobit source da si ga brezplačno zdownloadal.
4. Kdo za mal dnarja popravlja laptope, mam nek slab kontakt in mi crkuje backlight na monitorju, sem mislil da je visokonapetostni inverter, pa ni, ker začne delat če z macolo tolčem po njem, samo ta rešitev ni in ne more bit permanentna ker se pozna obraba na drugih komponentah laptopa, naprimer tipkovnici.
5. A ma kdo kako idejo s kakšnim algoritmom oz kakšen tool se uporablja za računanje online časa uporabnika pri uporabi naprimer brezžične mreže - v povezavi z enim običnim čili spotom in radiusom in mysql bazo zadaj. Kje in kako kurca se dela nadzor sessiona? S kvotami, polnjenjem filov in pol brisanjem - beats me?!!
Hvala za odgovore še posebej na prvo vperašanje in lep pozdrav,
LL.
Lucio ::
glede backlighta sem imel isti problem. Odprl sem monitor in je bil samo kabel ki gre v inverter slabo vtaknjen. Osvetlitev pa je crknila šele po par minutah delovanja prenosnika, verjetno ker se je inverter segrel in je kabel zgubil stik.
Porinil sem ga v inverter in zdej je kot novo :)
Porinil sem ga v inverter in zdej je kot novo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razstavljeno: Nadomestne tipke za LCD monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 3736 (3323) | SkyEye90 |
» | pokvarjen LCDOddelek: Pomoč in nasveti | 3211 (2969) | jat2406 |
» | LCD inverterOddelek: Strojna oprema | 1240 (1240) | _nasta_ |
» | Laptop monitor in problem z uporomOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2110 (1859) | Pyr0Beast |
» | neonke+zvokOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1266 (1161) | DimmniBurek |