Forum » Pomoč in nasveti » zunanji disk
zunanji disk
Alessio983 ::
imam zunanji disk , 3,5 " , 80 giga , pa me zanima , ko ga priklučim na računalnik z usbjem mi na nekaterih kištah dela neslišno , na moji pa ropota ko sam hudič , kaj bi bilo narobe , pa nič ne delam na njem ali pa na računalniku , disk pa kr ropota in ropota v nedogled dokler ga ne ugsnem
LP
LP
Gapi ::
Lol
No mogoče je pa kriva podlaga na kero odložiš disk pa se kje bolj sliši nekje pa manj ker podlaga pobere vibracije.
Bedn odgovor ampak je mogoče res
No mogoče je pa kriva podlaga na kero odložiš disk pa se kje bolj sliši nekje pa manj ker podlaga pobere vibracije.
Bedn odgovor ampak je mogoče res
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gapi ()
Alessio983 ::
ja ta pa je mal čudna , če dam na tla pr seb ropota , če pa pr sosed pa ne , ma usb je kriv ko je bil odlotan pa ni vredi stika mel
baron21 ::
Živijo!
Ko montiram HDD v zunanje ohišje in priključim na prenosnik, mi nekaj časa deluje, potem pa zmrzne pri prenosu podatkov na disk ali z njega. Poizkusil sem z tremi različnimi diski, pa je vedno enako. Pri priključitvi ga takoj zazna ne glede na način povezave (fire-wire ali USB), pokaže velikost, defrag., ikona v Mojračunalnik itd...Gonilnike za zun. box nimam nameščene, saj me opozori, da so samo za Win 98, imam pa XP. DVD pekač pa v istem ohišju in isto povezavo deluje B.P. ne glede na hitrost peke ali branja. Zakaj?
Ko montiram HDD v zunanje ohišje in priključim na prenosnik, mi nekaj časa deluje, potem pa zmrzne pri prenosu podatkov na disk ali z njega. Poizkusil sem z tremi različnimi diski, pa je vedno enako. Pri priključitvi ga takoj zazna ne glede na način povezave (fire-wire ali USB), pokaže velikost, defrag., ikona v Mojračunalnik itd...Gonilnike za zun. box nimam nameščene, saj me opozori, da so samo za Win 98, imam pa XP. DVD pekač pa v istem ohišju in isto povezavo deluje B.P. ne glede na hitrost peke ali branja. Zakaj?
baron21
brdi ::
baron21
Poisci na spletu Firmware in flashaj rack. Pr men je blo isto sam da men je particija vedno crknila !
Mislim da je to resitev !
Poisci na spletu Firmware in flashaj rack. Pr men je blo isto sam da men je particija vedno crknila !
Mislim da je to resitev !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rohnenje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2898 (2324) | kixs |
» | Nadležno brnenje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3256 (3086) | daweedy2 |
» | Problem s particijama na trdem diskuOddelek: Strojna oprema | 2008 (1469) | solatko |
» | hddOddelek: Kaj kupiti | 1404 (1118) | TOP |
» | Popolnoma tiho računaloOddelek: Novice / Modifikacije | 4682 (3181) | abstinent |