Forum » Pomoč in nasveti » Ztikanje WinXP Pro
Ztikanje WinXP Pro
Carmack ::
Se mi je danes pojavu en problem ki sem ga enkrat že imel,ampak ga ne morem odpraviti kakor zadnjič.Najprej se je zatikala Mozilla Firefox 2.0 in nisem vedel zakaj....sem pomislil na grafično,ker imam tisto nesrečno club-3d 7600GS AGP in sem dal gor druge driverje....in je delalo.....nekaj časa...potem spet...pomislim na malo prostora na C: disku (300 mega) in naložim partition magic 8 in povečam na 1.3 giga...je delovalo in mozilla se ne zatika več ko scrollam...in sedaj se zatikajo igre ki so prej delovale brez problemov....nimam več idej...
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...
Kaličopko ::
join the club
Zadne dva dni se mi Opera zatika pa Xp-ji kr zamrznejo učasih. RAMa mam še preveč disk je defregmentiran... No vsaj igrce mi normaln delajo...
Zadne dva dni se mi Opera zatika pa Xp-ji kr zamrznejo učasih. RAMa mam še preveč disk je defregmentiran... No vsaj igrce mi normaln delajo...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Kaličopko ()
ja RAMa mam jst 768,prej dela,zej ne....ptičku mar ,bi naredu kšn atentat v tem momentu na kšnga od cluba-3d in microsofta
`ripper` ::
ce mas 1.3gb frej na systemskem disku, je verjetn problem v navideznem pomnilniku... ker ti pagefile doseze velikosti, ki presegajo zmogljivosti diska in...potem zacne sistem trokirat. pejd v documents and settings mapco pa v vseh profilih k mas sprazni Temp folder (naj namignem, je skrit v Local Settings in je dejansko skrit tko da bo treba vklopit hidden folders). tm sklepam da bos dobu par 10mb placa, ce bos srecko mogoce celo par 100mb. Se najbols bo pa pomoje ce zalaufas disk clean-up (nekje v start meniju je, ne vem tocno kje).
naslednic, ko bos instaliru winse, sistemski partici nameni usaj 20gb, ker... sej ves kako je z diski, there's never enough... =)
naslednic, ko bos instaliru winse, sistemski partici nameni usaj 20gb, ker... sej ves kako je z diski, there's never enough... =)
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
@`ripper`: Eemmm...mam podobno situacijo kot je v tvojem podpisu...40 giga diska ipd ...sej ostalo ni taka kriza,smu disk je rahitičn.Mam namen kupit enga 200 giga.
sicer pa mam program Norton Partition Magic,tko da bom poskrbrl za prostor.
Ima še kdo kakšen predlog?
sicer pa mam program Norton Partition Magic,tko da bom poskrbrl za prostor.
Ima še kdo kakšen predlog?
farko ::
zalaufi antivirusni program preglej najslabša varianta pr teb pa bo ponovno nameščat windowse.Sesipat sistem in ponovno vse naložit.
farko
Izi ::
Kdaj si nazadnje defragmentiral disk?
Pa še na disku naj bo vedno vsaj 10% praznega prostora, če ga zapolneš do konca se bo vedno vse zatikalo.
Pa še na disku naj bo vedno vsaj 10% praznega prostora, če ga zapolneš do konca se bo vedno vse zatikalo.
Disk je defragmentiran ukake 2-3 dni,to mam zmeri porihtano,NOD32 ni dobil nič,Ad-Ware tud ne...sicer mislim da sem problem rešu z namestitvijo System Mechanica,sem pognal vse podprograme,okptimizacije ipd...zdej dela...
Pa še neki...ko vklopim računalnik nastene problem,ker takoj ko odprem PRVI PROGRAM PO VKLOPU,vse skupaj frizne...in to ni povezano z zgornjim problemom,ker se je to že prej dogajalo,odkar sem formatiral disk...ugotovu sem,da mi narase število procesow rundll32.exe....teh procesov je po 1 minuti od oka 600!! ...problem rešim tako,da zaprem program,ki sem ga odprl...ampak ob toliko procesih tudi to traja celo večnost.Ko mi uspe izklopiti program,ni več težav. medtem naraste tudi velikost odstranjevalne datoteke na okoli 1.2 giga...
Rešitev?
Pa še neki...ko vklopim računalnik nastene problem,ker takoj ko odprem PRVI PROGRAM PO VKLOPU,vse skupaj frizne...in to ni povezano z zgornjim problemom,ker se je to že prej dogajalo,odkar sem formatiral disk...ugotovu sem,da mi narase število procesow rundll32.exe....teh procesov je po 1 minuti od oka 600!! ...problem rešim tako,da zaprem program,ki sem ga odprl...ampak ob toliko procesih tudi to traja celo večnost.Ko mi uspe izklopiti program,ni več težav. medtem naraste tudi velikost odstranjevalne datoteke na okoli 1.2 giga...
Rešitev?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Partition Magic 8 in WIndows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1265 (1201) | Carmack |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8113 (7197) | buneech |
» | Trdi disk - iz 250 GB na 137,4 GBOddelek: Pomoč in nasveti | 1433 (1228) | Daedalus |
» | Disk Hitachi 160 Gb - dostopnih le 137 GbOddelek: Pomoč in nasveti | 1950 (1618) | Kastrola |
» | Trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 967 (839) | schurda |