Forum » Pomoč in nasveti » lcd prikazovalnik temp. na racunalniku
lcd prikazovalnik temp. na racunalniku
BozidarB ::
zivjo!
zanima me, če obstaja kaksnen LCD prikazovalnik, ki bi kazal npr. hitros ventilatorja, temp graficne, temp. procesorja, itd... ugradil bi ga pa v prostor kjer je misljen disketnik. stvar ne sme imeti gromozanskih cen. hvala za odgovore.
zanima me, če obstaja kaksnen LCD prikazovalnik, ki bi kazal npr. hitros ventilatorja, temp graficne, temp. procesorja, itd... ugradil bi ga pa v prostor kjer je misljen disketnik. stvar ne sme imeti gromozanskih cen. hvala za odgovore.
m.i.h.a. ::
Sicer ne poznam nobene druge štacune kjer bi to imeli, razen cool-pc.org, sam imam zadevo urejeno nekako tako (slika ni moja):
stvar se super obnese in je zelo prilagodlijiva, gor lahko napišeš kar hočeš.
Izdelava tega zna biti za koga problem, ampak če se znajdeš po shemi in če znaš v rokah držati spajkalnik, to ne bi smel bit prevelik problem.
Še dva vodiča za izdelavo:
prvi
drugi
stvar se super obnese in je zelo prilagodlijiva, gor lahko napišeš kar hočeš.
Izdelava tega zna biti za koga problem, ampak če se znajdeš po shemi in če znaš v rokah držati spajkalnik, to ne bi smel bit prevelik problem.
Še dva vodiča za izdelavo:
prvi
drugi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C#] Naključno razporejanje elementov v tabeliOddelek: Programiranje | 2671 (2352) | TheAmunraaa |
» | Napis na dnu oceana v Google Earth?Oddelek: Loža | 2982 (1898) | BigWhale |
» | Katera platišča?Oddelek: Loža | 1735 (1389) | joker16_7 |
» | shift register z schmit triggerjemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1535 (1380) | radiator |
» | System 99 CPU load?Oddelek: Pomoč in nasveti | 882 (800) | Fly.MaCh!nE |