Forum » Pomoč in nasveti » Mikrofon
Mikrofon
shorto ::
LP!
Ker sem dones izredno len, in se mi reeees neda z temi winsi obadat, bom akr kle napisu temo :)
Emm ja vedno ko hočem stupat mikrofon se klinac automatsko vrže na mute ima kdo kako idejo? za boljšo predstavo evo vam screenshote :)
Na začetku pač vse normal:
in ko kliknem next...
Nevem uglavnem čudno tole :D odkar sm kupu novo zvočno pač to ne deluje (omg več kot 1 let nazaj) ampak se mi preprosto ni dal kaj rpeveč obadat, ker ne rabim to nevem kolk nujno ;)
Ker sem dones izredno len, in se mi reeees neda z temi winsi obadat, bom akr kle napisu temo :)
Emm ja vedno ko hočem stupat mikrofon se klinac automatsko vrže na mute ima kdo kako idejo? za boljšo predstavo evo vam screenshote :)
Na začetku pač vse normal:
in ko kliknem next...
Nevem uglavnem čudno tole :D odkar sm kupu novo zvočno pač to ne deluje (omg več kot 1 let nazaj) ampak se mi preprosto ni dal kaj rpeveč obadat, ker ne rabim to nevem kolk nujno ;)
- spremenilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zakaj ne kaze slike s PCja na TV?Oddelek: Zvok in slika | 5854 (4933) | jamabama007 |
» | Navijanje E6400 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6016 (4833) | >>><<< |
» | procesor intel core2duo E6600: vprasanjeOddelek: Kaj kupiti | 2019 (1511) | TechBeats |
⊘ | GeForce 6800 vs 6800 LE - zakaj?Oddelek: Navijanje | 1503 (1156) | tiborrr |