Forum » Hlajenje in modifikacije » Duron
Duron
Skorpijon ::
Imam durona 650 @ 860
temperatura proca je 49 (pod obremenitvijo mal nad 50).
Imam crom orba (pobrusenga z 1000 + termalna pasta) 12 cm vent, ki piha direkt na proc, in 2 x 8 cm ki pihata ven. Imam abit kt7 plato. In me zanima ce bi se dalo se bolj navit proc na tem sistemu? In ce se kako?
temperatura proca je 49 (pod obremenitvijo mal nad 50).
Imam crom orba (pobrusenga z 1000 + termalna pasta) 12 cm vent, ki piha direkt na proc, in 2 x 8 cm ki pihata ven. Imam abit kt7 plato. In me zanima ce bi se dalo se bolj navit proc na tem sistemu? In ce se kako?
Yohan del Sud ::
Maš zelo podobno zadevo stanje kot jest. Men gre na jurja, če dam kišto dol, ker pol pade temperatura za 10°. Nad 50° pa se tudi men sesuva ne glede kolko je takrat navit. Sicer pa špili se malo še z voltažo (ni nujno da je do konca) in drugimi nastavitvami.
ja na moji plati ne morem vec povecat voltaze (abit kt7) ker je 1.85 maximum. Me pa zanima kako je Eraser na isti konfiguraciji dobil nad 2.1 voltaze. A se je igral kej z L7 mosticki na duronu?
luni ::
o tem kako je erraser dobil 2.1V mas celi clanek... poglej med triki... drugace pa probaj z odprtim racunalnikom, ceprav ti po moje ne bo kaj dosti pomagalo ce ti piha 120mm vent na proc
Artificial Intelligentia
Luni eraser mi je povedu enako ampak je potem reku da je tist clanek zginu in da naj tebe vprasam kje je :)
torej, kje je?
torej, kje je?
luni ::
mater pa sem mel neki filing, da semi ne nekaj izmuznilo! bom cimhiterje porihtal!
Artificial Intelligentia
anxieux ::
Tomcat: a maš mogoče kako idejo kako tok radikalno znižat temperaturo durona?
razen z kakšnim vodnim hlajenjem??
razen z kakšnim vodnim hlajenjem??
~Let The HammerFall~
ChiefThunder ::
Poskrbi za dodatno hlajenje, namontiri še kakšen ventilator k piha hladen zrak notr, pa še kakšnega, k piha topel zrak ven. Seveda lahko uporabiš tud vodno hlajenje pa pelterja. Pa izbolšaj pretok zraka v ohišju(okrogli iDE kabli, izbolšava napajalnika...)
Medved ::
Jaz mam tud abit kt7 in gor superorba mal ropota ampak hladi, tam okoli 40-41 stopinj mam, ohišje mora bit veliko, zračno, jaz ma mcase široko, če je utesnjeno ohišje ga ne boš ohladu, to lepo preveriš če škatlo odpreš, temperatura takoj pade za 5 stopinj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2445 (1468) | Markoff |
» | Ventilator vreden TB 1200?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1593 (1308) | DeLonghi |
» | A je to DOSEZEK??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6071 (4556) | msmiha |
» | D600 izkušnjeOddelek: Navijanje | 1101 (951) | Cveto |
» | Temperatura T-birdaOddelek: Navijanje | 1357 (1241) | birdy |