» »

Termalna pasta DEluXe

Termalna pasta DEluXe

Caboose ::

Vsi ki ste se vedno jezili nad proizvajalcem TP (termalne paste) imate rešitev na dlani! TP Arctic Silver je izdelana iz 82% microniziranega (pulveriziranega) srebra ki toploto prevaja kot za stavo! Ob enem pa ne prevaja El. toka...na njihovi strani si lahko ogledate teste...na normalnem procu pa se temp lahko zniža do 5-7°C od prejšnje!!

Torej takoj na stran in se prepričat!

NASLOF:http://thecoldshop.com/reviews/cooling/...:D:D:D
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
  • spremenil: Caboose ()

Yohan del Sud ::

A mi kdo posodi en plunk te zadeve, da mi je ne bo treba naročat.

luni ::

ja jas bi to tud mel samo bi placal 1x vec postnine kot je to vredno hehe
Artificial Intelligentia

Charls ::

Pred kratkim sem jo naročil preko luže.(ZDA)Takoj ko jo dobim, jo bom stestiral in vam sporočil podatke.:))

Loki ::

Jest sem slisal, da ta pasta prevaja elektriko, sicer je pa tudi srebro najboljsi prevodnik elektrike, tako da...

OZZY ::

Na straneh kjer jo prodajajo pravjo, d ane prevaja toka, baje naj bi jo tako naredl.

Caboose ::

Mislim da si je sploh nebi upali dati na tržišče če BIp prevajala el. tok!!! Ker jo pa vsi tako hvalijo pa že ima nekakšne primesi da NE prevaja a ne?:\
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.

MH0 ::

Jaz nisem opazil razlike v temperaturi, ko sem silikonsko pasto iz HTEja zamenjal s tukaj omenjeno pasto :-( ! To, če pasta prevaja elektriko ali ne ni razlog, da je ne bi prodajali, samo pazit moraš kam jo flockaš. Koliko vem so tiste ki prevajajo el. tudi boljši toplotni prevodniki. Za tukaj omenjeno pasto ne vem točno, mislim pa , da so uporabili neki srebrov oksid in zato ne preveja, mislim!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera termalna paste je najboljša??

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
244380 (2723) boolsheat
»

Nadomestek za vodo, ki ne prevaja toka ????

Oddelek: Pomoč in nasveti
232212 (1661) Keyser Soze
»

Crknil procesor

Oddelek: Pomoč in nasveti
6762 (632) PROTOTIP
»

TITAN silver grease

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
6895 (800) Fury
»

ekstremno hlajenje