» »

Integracija flash playerja v php skripto...iščem flash stručkota...

Integracija flash playerja v php skripto...iščem flash stručkota...

rkasteli ::

Potrebujem nekoga ki obvlada flash...Imam že razvito php skripto in imam že razvit sam flash player žal pa moje znanje flasha ni tako obsežno da bi znal sam player integrirat v aplikacijo oziroma bazo aplikacije,zato bi potreboval pomoč...Delo je plačano iščem pa predvsem nekoga za sodelovanje na daljši rok. Kdor je zainteresiran nej mi pošlje mail na rkastelic@gmail.com
rkasteli

...se res noben ne najde tuki k bi mal bolj obvladu flash?:\
rkasteli

OwcA ::

Kaj natanko bi rad, komuniciral s svojim flash predvajalnikom, oziroma mu pošiljal neke podatke?
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Ubistvu ravno kontra da flash predvaljanik komunicira z stranjo...Podobno you tube sistemu...Imam narejen flash predvajalnik z možnostjo glasovanja in izbire naslednjega video posnetka v samem oknu flash predvajalnika...glasovi se mi zapisujejo zdej v xml datoteki in tud playlisto urejam v xml datoteki,rad pa bi flash združu z php aplikacijo in njeno bazo...

Pa še to bi prašu...Mogoče kdo pozna način oziroma aplikacijo k jo naložiš na strežnik oziroma stran in ti avtomatsko mpeg,avi...filmčke konvertira v .flv format ki jih potem predvaja flash predvajalnik na strani?
rkasteli

Ubistvu ravno kontra da flash predvaljanik komunicira z stranjo...Podobno you tube sistemu...Imam narejen flash predvajalnik z možnostjo glasovanja in izbire naslednjega video posnetka v samem oknu flash predvajalnika...glasovi se mi zapisujejo zdej v xml datoteki in tud playlisto urejam v xml datoteki,rad pa bi flash združu z php aplikacijo in njeno bazo...

To je potem problem za ActionScript.

Pa še to bi prašu...Mogoče kdo pozna način oziroma aplikacijo k jo naložiš na strežnik oziroma stran in ti avtomatsko mpeg,avi...filmčke konvertira v .flv format ki jih potem predvaja flash predvajalnik na strani?

FVL streaming.

No pol je kakšen stručko ki bi mi znal pomagat ? Ponavad sm tuki gor hitr naju kakšnga če sm rabu kakšno pomoč pri katerem projektu...zdj je pa kar naeknkrat ratal pomankanje kadra :\ Očitno se bo treba malo bolj v flash poglobit.
rkasteli

Iščeš izključno posameznike, ali pridejo v poštev tudi firme?

Najraje posamznike,firme pošteno zasolijo cene pr teh rečeh...Razn če poznaš kakšno one-man firmo kjer se da kej zment?
rkasteli

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težava s firefoxom in flashom

Oddelek: Programska oprema
242025 (1617) Icematxyz
»

Flash player in poraba CPU

Oddelek: Programska oprema
292995 (2641) slovenec_89