» »

Dober joystick

Dober joystick

Invictus ::

Zdravo

trenutno se odločam za nov joystick, ker mi ta moj X-45 že prav prekleto škriplje in spravlja mojo punco ob živce :)

Odločam se med CH Fighterstick in Thrustmaster Cougar. Ta drugi se zdaj da dobiti že za precej ugodne cene (180 EUR), dočim prvi stane samo joystick 170 EUR v Evropi in 100 USD v USA :(.

Kaj sem zvedel na netu:

Prvi naj bi bil mehkejši in bolj natančen, vdržljivost pa naj tako ne bi bila problem.
Drugi j težji, in naj bi bil super če ga nadgradiš s kakim modom.

Kaj si vi mislite o teh dveh. Ne bi kupoval spet Saiteka, ker ga imam dovolj.

Če ima kdo kaj takega doma, ne bi imel nič proti če bi lahko malo sprobal ti dve žverci da se lažje odločim.

LP

BigWhale ::

Mene Thrustmaster izdelki niso nikoli razocarali, pa sem letel za s starim WCSII in FCSII jem ter kasneje z FLCSjem.

jamiroq ::

ch joystick definitivno prej probaj, če maš možnost, ker je občutek pri letenju z njim precej nenavaden (dokler se pač ne navadiš). ima namreč zelo izrazit prehod med x in y osjo (posledica načina vpetja ročke, po mojem).

Mene Thrustmaster izdelki niso nikoli razocarali, pa sem letel za s starim WCSII in FCSII jem ter kasneje z FLCSjem.

bi si upal trditi, da je thrustmaster, ki proizvaja cougarja čisto drugo podjetje, ki si z originalnim thrustmasterjem deli le ime in logotip :P.

poglej si tudi spodnja foruma, mogoče ti bo kaj pomagalo pri izbiri.

cougar world na frugalsworld.com

ch-hangar.com forum

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Volan in ostalo

Oddelek: Konzole
445125 (2919) DamijanD
»

Joystick

Oddelek: Kaj kupiti