Forum » Šola » pomoč pri seminarski nalogi
pomoč pri seminarski nalogi
madman21 ::
Ker predvidevam da so nekateri člani tega foruma precej razgledani, sem se odločil da vas prosim za nasvet:)
Sem študent fakultete za logistiko in dobil sem nalogo da naredim krajšo seminarsko nalogo ( 10 strani ) z naslovom EVROPSKI TRANSPORTNI OZ. LOGISTIČNI KORIDOR.
Imam problem da na internetu ne najdem nobene pametne vsebine o tem, čeprav je naslov naloge zelo obširen.Prosilo bi če kdo ve za kakšen link oz kje dobiti gradivo( zakaj smo opustili izraze cestni, železniški koridor, kakšna so pričakovanja evropske " politike", pomen koridorjev oz kakršnokoli literaturo o tem).
Upam da mi bo kdo znal pomagati, hvala že vnaprej in LP
Sem študent fakultete za logistiko in dobil sem nalogo da naredim krajšo seminarsko nalogo ( 10 strani ) z naslovom EVROPSKI TRANSPORTNI OZ. LOGISTIČNI KORIDOR.
Imam problem da na internetu ne najdem nobene pametne vsebine o tem, čeprav je naslov naloge zelo obširen.Prosilo bi če kdo ve za kakšen link oz kje dobiti gradivo( zakaj smo opustili izraze cestni, železniški koridor, kakšna so pričakovanja evropske " politike", pomen koridorjev oz kakršnokoli literaturo o tem).
Upam da mi bo kdo znal pomagati, hvala že vnaprej in LP
STASI ::
Stvar je taka. Poglej na kaki strani evropskih institucij. Tam imas gotovo projekte o razvoju infrastrukture v EU oziroma direktive EU. Samo moras pravilne institucije poiskati. Mogoče je kaj literature tudi na kakem Springerlinku, ScienceDirectu, EIFLu. Drugače pomaga tudi stric goolge. Gotovo imate v knjižnici na fakulteti kako knjigo na to temo, pokukaj tudi tja.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pisanje diplomske in povzetki ze napisanega? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 21324 (4458) | guestalison9 |
» | Word vs. Latex (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13874 (10760) | GnuceLee |
» | Pomoč pri iskanju literature za seminarsko nalogoOddelek: Šola | 1052 (965) | Tea Time |
» | LaTex_Predloga_DiplomeOddelek: Šola | 2495 (1915) | DuleKrtola |
» | Hrvaska in vstop v EU (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 24288 (16043) | dzinks63 |