Forum » Loža » Plačilo reklam na netu
Plačilo reklam na netu
kleDo ::
Živjo!
Pripravljam neko spletno stran in me zanima, kako bi mi lahko morebitni oglaševalci plačali objavo oglasov (bannerjev) na tej strani. Naj povem, da sem fizična oseba (študent)...
Preko študentskega servisa bi to sicer šlo, če bi se podjetje strinjalo da napišejo, da sem za njih opravljal neko delo... torej nekakšna "goljufija".
Kako pa bi lahko to storil čisto legalno?
Kakšna ideja? Konkreten primer...
hvala!
kleDo
Pripravljam neko spletno stran in me zanima, kako bi mi lahko morebitni oglaševalci plačali objavo oglasov (bannerjev) na tej strani. Naj povem, da sem fizična oseba (študent)...
Preko študentskega servisa bi to sicer šlo, če bi se podjetje strinjalo da napišejo, da sem za njih opravljal neko delo... torej nekakšna "goljufija".
Kako pa bi lahko to storil čisto legalno?
Kakšna ideja? Konkreten primer...
hvala!
kleDo
Loki ::
pojdi na studenta in se pozanimaj kako je s temu...
pa tudi glede na to, da ne bos dobival milijonskih zneskov (kaksnih optimisticnih 5000 sit/ mesec), ne bo pomoje nic hudega, ce ti kar na racun nakazejo....
pa tudi glede na to, da ne bos dobival milijonskih zneskov (kaksnih optimisticnih 5000 sit/ mesec), ne bo pomoje nic hudega, ce ti kar na racun nakazejo....
rc-car ::
Pri nas nam kar lepo na racun nakazejo.. Je pa tko ene 10k/mesec, tko da ni nic hudega..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
kleDo ::
sej na studentu sm že bil (oz. z njimi govoru po telefonu) pa so rekl da ni blema, če se podjetje s tem strinja in da napiše za opravljeno delo npr. delo na računalniku...
sam, če je kakšna druga pot bi raj tisto, ja pa seveda tud študent dober, pa še "poceni"
sam, če je kakšna druga pot bi raj tisto, ja pa seveda tud študent dober, pa še "poceni"
Elemen_T ::
Lahko odpreš s.p in poleg dobiš žiro
To je šala, lol.
Maš pa pomoje tudi varianto, da se registriraš kot organizacija in lahko pri banki odpreš nek račun preko katerega lahko po legalni poti izdajaš račune in to...
To je šala, lol.
Maš pa pomoje tudi varianto, da se registriraš kot organizacija in lahko pri banki odpreš nek račun preko katerega lahko po legalni poti izdajaš račune in to...
Thrivial ::
Tekoci racun je cisto legalna zadeva. Tu je le vprasanje korektnosti podjetja in tvojega zaupanja do njih, da ti bodo res placevali...
lp
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
... and Eror Team is gone...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Thrivial ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Status študenta, možno kjerkoli ZDAJ to še uredit??Oddelek: Šola | 5898 (4127) | miha98 |
» | Remote programiranje - prejetje plačila (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 15241 (12591) | M.B. |
» | Alternativa študentski napotnici (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21062 (18784) | Furbo |
» | Obdavčeno študentsko delo pri pavzerjih.... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6454 (5032) | klemen22 |