Forum » Izdelava spletišč » epenis
epenis
user4683 ::
Izdelal sem mini spletno stran, ki vsem forumskim (in tudi ostalim spletnim) navdušencem zgenerira nekoliko pomenljivo sličico (za npr. v podpis na forumu, spletni strani (praktično lahko deluje tudi kot counter))....
epenis :)
Ozadje zgodbe je dokaj preprosto.. Za vsak unikaten prikaz sličice se vaš epenis po neki matematični formuli poveča... Več ogledov, večji epenis. Ravno pravšnja stvar za tr00 g33ke
primer mojega epenisa:
torej.. preizkusite in povejte kaj si mislite o ideji, bi kaj spremenili? Dodali? Grafično predelali?
Kakopak... še povezava
epenis :)
Ozadje zgodbe je dokaj preprosto.. Za vsak unikaten prikaz sličice se vaš epenis po neki matematični formuli poveča... Več ogledov, večji epenis. Ravno pravšnja stvar za tr00 g33ke
primer mojega epenisa:
torej.. preizkusite in povejte kaj si mislite o ideji, bi kaj spremenili? Dodali? Grafično predelali?
Kakopak... še povezava
- spremenil: user4683 ()
Elemen_T ::
zanimiva ideja lol ;)
eno vprašanje; bi bil tako prijazen pa mi povedal ime fonta, ki je tik pod zgornjim logotom epenis "THE G33K STUFF"
lepa hvala!
eno vprašanje; bi bil tako prijazen pa mi povedal ime fonta, ki je tik pod zgornjim logotom epenis "THE G33K STUFF"
lepa hvala!
user4683 ::
Font je isti kot za vse naslove na strani (modrordece) rece se mu pa Neuropol.. mislim da ga lahko najdes na 1001fonts.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows bo znal pravilno brati Linuxove besedilne datotekeOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17981 (14730) | rokp |
» | Toshiba in SanDisk pripravila 3D-čipe z 256 GbOddelek: Novice / Pomnilnik | 40858 (38074) | driver_x |
» | Uporaba starega IDE diska kot zunanji diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2483 (2164) | vorantz |
» | A ste kaj navdušeni... (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9128 (7655) | draciel |
» | Dopolnitev novice o MJU-jevi pogodbi z Microsoftom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 17292 (15966) | BigWhale |