Forum » Programska oprema » Iščem gonilnike za adapter rs232/USB
Iščem gonilnike za adapter rs232/USB
Lincolin ::
Pozdravljeni!
Kolega mi je dal adapter ki preklop rs232 na USB torej rs232/USB. To uporabljam večinoma na leptopu kjer ni COM porta. Skratka dal mi je zato ker ima novega leptopa in ima COM port. Jaz nimam gonilnikov. Zraven je dobil CD, ki pa ga je na žalost zgubil. Zanima me ali so to univerzalni gonilniki ali so za vsak tip posebej. Na adapterju ninobene oznake ali kar koli.
L.P. Grega
Kolega mi je dal adapter ki preklop rs232 na USB torej rs232/USB. To uporabljam večinoma na leptopu kjer ni COM porta. Skratka dal mi je zato ker ima novega leptopa in ima COM port. Jaz nimam gonilnikov. Zraven je dobil CD, ki pa ga je na žalost zgubil. Zanima me ali so to univerzalni gonilniki ali so za vsak tip posebej. Na adapterju ninobene oznake ali kar koli.
L.P. Grega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupit prenosnik z RS232 COM portomOddelek: Kaj kupiti | 3882 (2840) | johnnyyy |
» | Pedali za vrtenje nazaj, naprej. Kje kupiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1572 (1398) | NeMeTko |
» | Prenosnik z RS 232 portomOddelek: Loža | 3508 (1290) | DimmniBurek |
» | COM port na dlančnikuOddelek: Strojna oprema | 1448 (938) | mile |
» | COM 1 in PIC programator ne gresta skupaj!?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2595 (2207) | BluPhenix |