Forum » Loža » je kdo danes malo čez 18.uro okrog kranja na nebu opazil kaj nenavadnega?
je kdo danes malo čez 18.uro okrog kranja na nebu opazil kaj nenavadnega?
ReBi ::
Nekje malo stran od lune se je začela sled, podobna utrinku, postajala vedno večja, rumene barve, za njo namesto bele sledi vdno večje iskre. Podobno kot raketa za novo leto. Letel je proti hribom med šk.loko in joštom.. kakšnih 20-30% celotnega neba, potem je pa ugasnil...
Ni mi blo totalnoiNIČ jasno. Za avion je šlo preveč prehitro. Precej preveč, ker je vse skupi trajal par sekund (4-5). če primerjam z letali, ki 2 km nad zemlo letijo 400km/h, je šlo to minimalno 3000...
Ni mi blo totalnoiNIČ jasno. Za avion je šlo preveč prehitro. Precej preveč, ker je vse skupi trajal par sekund (4-5). če primerjam z letali, ki 2 km nad zemlo letijo 400km/h, je šlo to minimalno 3000...
- spremenil: Gandalfar ()
hm.. ne. resno, ogromen utrinek. nekaj podobnega se je dogodilo avgusta, leta 2000, 2001 se mi zdi, o tem so celo piusal o geji. zgledal je zelo podobno, samo večje. zato pa sprašujem.
Pyr0Beast ::
Bliz Kranja praviš ?
Upsss
Upsss
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
NavadniNimda ::
Yep, tudi posneli so. Baje bo na TV Dnevniku reportaža. Baje!
Evo link:
http://video.google.com/videoplay?docid=-3245046980782832257&q=cik+cak
Evo link:
http://video.google.com/videoplay?docid=-3245046980782832257&q=cik+cak
Kaličopko ::
Nism nč vidu... Pa sm biu glih u mestu ob tej uri... Pa tud slišou nism nč o temu-tlele prvič
ja bed no!
madona, porajtam na nebu mal večji utrink, hočem mal več informacij, pol pa teke berem
madona, porajtam na nebu mal večji utrink, hočem mal več informacij, pol pa teke berem
Kaličopko ::
Navadni Nimda in ti dejansko verjamš u to? no da ne bo pomote to se nanaša na vesolce
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Kaličopko ()
NavadniNimda ::
Ne, hotel sem se samo malo pohecati. Da nau slučajno kdo mislu, da verjamem v Vesoljce, pa te reči. Ne rečem za Polno Luno, tisto je pa drugo!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NavadniNimda ()
;-) ::
Ne rečem za Polno Luno, tisto je pa drugo!
Aja tist pa dela čudeže al kaj
BTW kok THC ja maš v krvi ReBi?
DimmniBurek ::
Nič takega, verjetno si vidu meteor ki je bil malo večji kot tisti tamali(utrinki) in je pršu pač v atmosfero in začel zgorevat... Hitrost se mu je večala, gorenje in vse to pa tudi dokler ni zgorel...
Predstavljajte si to:
Si v Makedoniji na 1500m,v pički materni, ura je 2.30, torej je tema bla vsaj 6-7h.... Kr naenkrat pa neki začne svetit(na nebu) in prpizdi nekaj par sto-dvesto km od nas en ogormen meteor, ej za par sekund je blo svetlo kot po dnevi.... pa čist jasno je blo, nebo ni blo plavo ampak oranžno rdeče-podobno kot ob sončnem zahodu samo da bolj svetlo!
Totalno carsko za videt...
Pol je blo naslednji dan v časopisih...
Predstavljajte si to:
Si v Makedoniji na 1500m,v pički materni, ura je 2.30, torej je tema bla vsaj 6-7h.... Kr naenkrat pa neki začne svetit(na nebu) in prpizdi nekaj par sto-dvesto km od nas en ogormen meteor, ej za par sekund je blo svetlo kot po dnevi.... pa čist jasno je blo, nebo ni blo plavo ampak oranžno rdeče-podobno kot ob sončnem zahodu samo da bolj svetlo!
Totalno carsko za videt...
Pol je blo naslednji dan v časopisih...
There Is No Stronger Drug Than Reality
Firbec kot sem, sem vprašanje poslal na observatorij Črni Vrh. Dobil sem tale odgovor:
Po opisu sodec bi lahko bil to pocasen meteor, ki je na poti skozi
atmosfero razpadal (iskrenje). Tako zadevo sem ze videl.
Zaenkrat nisem zasledil drugih porocil, ce bo kaksno vas obvestim.
Zal na Crnem Vrhu ni bilo jasno, sicer bi objekt posneli z vsenebno kamero.
Lep pozdrav,
Herman Mikuz
Primer zaključen
Po opisu sodec bi lahko bil to pocasen meteor, ki je na poti skozi
atmosfero razpadal (iskrenje). Tako zadevo sem ze videl.
Zaenkrat nisem zasledil drugih porocil, ce bo kaksno vas obvestim.
Zal na Crnem Vrhu ni bilo jasno, sicer bi objekt posneli z vsenebno kamero.
Lep pozdrav,
Herman Mikuz
Primer zaključen
Opkow ::
ReBi
Sta pa imela precejsnjo sreco. Ker kaj takega precej redko vidis.
Upam, da sta si kaj zazelela. :)
Sta pa imela precejsnjo sreco. Ker kaj takega precej redko vidis.
Upam, da sta si kaj zazelela. :)
hobbs ::
lahko potdrm to zadevo ker sem tudi jaz opazil utrinek če temu lahko tako rečm ker je bil res ogromen!!!
zcetrt ::
Bil je meteor, zglednega kalibra. Videl ze nekaj takega, ravno ko smo nehali aktivno opazovati in odprli pivo...
4.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nejc Pintar ()
Nejc Pintar ::
Za marsovce in deklice na gugalnicah si rezervirajte drugo temo.
Lahko je biti prvi, če si edini!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dobiti posamezno sliko iz videa?Oddelek: Zvok in slika | 3444 (3175) | ;-) |
» | Meteorski dež 12. avgusta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18049 (13149) | schurda |
» | Reklame ki najedajo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8527 (7000) | Matev |
» | Stare reklameOddelek: Loža | 2579 (2386) | Sami |
» | The Pirate Bay izdal filmOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 5745 (4798) | christooss |