Forum » Pomoč in nasveti » Mama me bo ubila !.NET - NUJN
Mama me bo ubila !.NET - NUJN
Dalmatinc ::
Zakaj se mi noče notr loginat. Sploh nič in nič.
Poglejte si sliko tukaj ftp://dalroki:dalmatinka@ftp.myfreehost.com/ kaj narditi.
Mam pa na sveže nameščene XP-je.
HITRO čao
Sploh mi ne dela samoprijava na slo-techu ne dela mi niti to da bi se lahko prijavil kakor koli v 3D mark 2001 browser.... nič kar je z prjavo d bi si kokije zapolnal al kaj vem poglejte sliko prosim.
jo j
Poglejte si sliko tukaj ftp://dalroki:dalmatinka@ftp.myfreehost.com/ kaj narditi.
Mam pa na sveže nameščene XP-je.
HITRO čao
Sploh mi ne dela samoprijava na slo-techu ne dela mi niti to da bi se lahko prijavil kakor koli v 3D mark 2001 browser.... nič kar je z prjavo d bi si kokije zapolnal al kaj vem poglejte sliko prosim.
jo j
- spremenil: Dalmatinc ()
by the way tud samodejna prjava na slo-techu ne dela.
Cookije mam pomoje usposoblejene.
Nobena prjava ne dela? kaj je vzork
Cookije mam pomoje usposoblejene.
Nobena prjava ne dela? kaj je vzork
HELP ME MAMA ME BO UBILA.
Sploh se ne more konekrata na .NET kar je pa pri MNS zone obvezno.
skoz javlja da je cartigfikat potekel
Sploh se ne more konekrata na .NET kar je pa pri MNS zone obvezno.
skoz javlja da je cartigfikat potekel
ce mam cist sveze. se brez cokikjev. A mislis da so .net serverji down. Nevem ampak to skoy vn mece.
kje je pa raylog da se ne morm na s/t avto prjave dat. Pa da me noce logirat v 3dmark
kje je pa raylog da se ne morm na s/t avto prjave dat. Pa da me noce logirat v 3dmark
jetam ::
IE Properties - Privacy - Accept All Cookies. Za začetek. Drugače pa tam lahko nastavljaš za katere strani ti lahko shrani cookie.
Ne potegne sploh dobenih kukijev mam nastavlen da da vse kukije pa na najmanjšo varnost. Pa nič. Sploh ni učinka.
Potom Opere sicer se lahko logiram v .net vendar ro je tudi vse ker pač msn ne podipra opere. Pa tud opera ne spusti avto prijave v slo-techu ali kompu. Ampak neki kukiji pa so notr jih sprejme.
Help me
Andrej in ostali
Potom Opere sicer se lahko logiram v .net vendar ro je tudi vse ker pač msn ne podipra opere. Pa tud opera ne spusti avto prijave v slo-techu ali kompu. Ampak neki kukiji pa so notr jih sprejme.
Help me
Andrej in ostali
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava s prijavljanjem na slo.techOddelek: Omrežja in internet | 1589 (1125) | Barbarpapa2 |
» | Profiliranje uporabnikov brez piškotkovOddelek: Novice / Android | 6575 (5312) | MrStein |
» | Ja ja spet "Pozabljeno geslo" (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6801 (5246) | bosmla |
» | Php nuke mi najedaOddelek: Izdelava spletišč | 1196 (980) | Lucko |
» | PHP logiranje na stranOddelek: Programiranje | 1470 (1196) | ahac |