» »

Php nuke mi najeda

Php nuke mi najeda

MatiZZZ ::

Zakaj mam tolk težave z uporabniki. Kr noče se jim not vpisat. Enkktat jim že dela, pol pa kr noče več na lepem. In to samo tistim ki uporablajo ie :? : in tud nekateri ki imajo na www. Email. Si emaile se znajdejo pod mapo, kakor da niso prejeli emaila. Zakaj ga da pod junk mail. Nekateri majo to blokoirano. In še večji problem. Za autologin poskrbijo cookiji... In če jih zbrišeš se ne moreš več upisat notr. Pa tud če je pravo geslo. Ne gre. Pa kaj nej naredim vse sm ze probu... Prov zagravžu se mi je ta nuke! :evil: :evil:

Prosim pomagite mi!

Tody ::

Prvo kot prvo lahko zamenjaš portal :D Za emaile lahko poskrbiš tako da jih spremeniš in da niso lih taki kot jih je naredu izdelovalec. Za piškotke pa res nevem zakaj ti nagajajo....

MatiZZZ ::

hja bi zamnejav sam ne vem če se mi splača ker sm lih na novo tole spedenu. PRoblem je v tem da ko v IEvpišeš geslo in up ime ti kr poise da si neprijavljen. Sicer ne vsem, večini pa in to mi strašansko najeda. Kje je napaka in kja ga mede. Iz zakv ne more bit ta registracija taka kot je pri phpbb forumih ki delujejo 100%. Pa da ni unga blesavga emaila. Sej sm ga spremenu sam to nlč ne pliva na delovanje.

Tody ::

lej to so zastojn skripte folka k ma mal preveč časa... Za nuka so tud neki časa govoril da je zelo NEvaren za strežnik da se ga da brezproblema udret v sistem in tako tako da je vrjetno sama php koda v kurcu, ker če bi bile nastavitve bi ti moral vse zavračat...

pivmik ::

MatiZZZ, ti kar zamenjaj portal, ki dosti ljudi ima probleme z Nuke-om pa še prav grd vmesnik in način dela ima (ne gleda na skin/temo).
Jazst priporočam e107.org portal.

Drugače pa imaš na tej strani naštete, testirane, opsiane zastonjske php portale:
http://www.opensourcecms.com/
Pa imajo tudi nameščene demonstrarcijske/testne portale, in javna gesla, da lastnoročno vidiš tudi kakšne nastavitve, način dela, funkcije... ima določen portal.
LP, Gregor GRE^

Lucko ::

SE pridruzujem cestitkam! Pred casom sem predelal nuka da je uporabn in dela. Tud obliko, da je zgedal. Zdaj pa ko bi mogu dodajat se neke module... mam ze skor napisanga novga... za kukije pa moras nekaj v nastavitvah strani popravit... kaksno napako pa ti javi?

MatiZZZ ::

kar se varnosti tiče me ne moti. Se mi zdi da je vse ql. Tud prevedu sm na novo vse, poparavu sm ogromno stvari, da zdej dela tko tk k more. Sam o neki mi gre na jetra... Ko se hočeš prijavit z IE ti napiše da si neprijavljen..offline.. in to mi ni jasno tud če pravilno upisem geslo in up ime. Res pa je da nekaterim dela nekaterim pa nagaja. IN TO SAMO V IE. prosim vas da če veste kje je napaka mi čimprej javite, ker je ogoromno folka prijavljenega pa ne more notr.

gregy ::

hmm .. nobenih problemov z nukeom .,. ze 3 leta .. resda smo bili trikrat hackani .. but hey .. kdo danes ni .. poleg tega ni nobenih pomembnih stvari (dvomim da bo kaksna velika firma sla na internet s pomembnimi podatki z brezplačnim portalom) ce hacknejo mi moj ISP vrze gor backup od prejsnjega dneva pa je ...
uporabljam ga na www.vstopnice.com, www.balonarstvo.com in na www.celje.org ... dela kot urca

MatiZZZ ::

vrjamem sam men login se vedno ne dela;( ;(
[size=24][color=#FF0000][b]BOLI TE QURAC ITAQ SMA NA MORJI!!![/b][/color][/size]

Juventus ::

ka je bolše potem če se odločim za pravajt v slo da ne bom slabšega prevaju

e107 ali cpg nuke

k amislite

Lucko ::

daj mi e-nalov pa ti pošljem popravljene skripte
Lucko


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

preprost CMS

Oddelek: Izdelava spletišč
212398 (1974) Aškerc
»

Spletni portal

Oddelek: Izdelava spletišč
62312 (2192) Cyberlukir
»

php Nuke 7.0 problemi - verjetno jih bo še več

Oddelek: Izdelava spletišč
101035 (901) gregy
»

Portali?!?

Oddelek: Izdelava spletišč
423068 (2218) gregy
»

portal system (CMS) / izgradnja na novo

Oddelek: Izdelava spletišč
51145 (1047) pivmik

Več podobnih tem