Forum » Pomoč in nasveti » Ni zvoka ko hocem poslusat avdio cd
Ni zvoka ko hocem poslusat avdio cd
YiMMi ::
Nevem zakaj mi ne gre poslusat avdio cd-ja
zvocna je creative 128 na pci vodilu....
drugace bere cdje vse normalno tudi spila vse ok...ampak ko vstavim avdio cd mi tece sam cas zvoka pa ni????
Naprimer ce dam gor Win Me..pa vse spila ok...tudi druge gonilnike sem ze probo pa ne gre......
Dajte kaj priporocat...
zvocna je creative 128 na pci vodilu....
drugace bere cdje vse normalno tudi spila vse ok...ampak ko vstavim avdio cd mi tece sam cas zvoka pa ni????
Naprimer ce dam gor Win Me..pa vse spila ok...tudi druge gonilnike sem ze probo pa ne gre......
Dajte kaj priporocat...
Lucio ::
A imaš povezan CD ROM in SB z kablom, če ja s katerim normalnik ali digitalmin.
Če je kabel digitalem, potem moreš v Play control odkljukat mute v sekciji CD Digital (NE CD AUDIO).
Če je kabel digitalem, potem moreš v Play control odkljukat mute v sekciji CD Digital (NE CD AUDIO).
YiMMi ::
Ja s kablom sem ga povezo....kaksen je ne vem mislim da je digitalen....daj povej kje to obkljukam ....
Jinxy ::
Ce ti v WinME spila, v win98 pa ne, je fora samo v nastavitvah glasnosti. Poglej v mixer od tvoje zvocne, pa si odkljukaj CD-Rom kot izvor zvoka, pa volume daj do konca, enako naredi pri nastavitvah za predvajanje
matevzm ::
Malce so tudi cudni teli driverji od Creativa. Pri meni Auxiliary ni delal v prvo. Sedaj je v redu.
V mixerju je bil Auxiliary vklopljen. vklop/izklop, vse po vrsti ni delalo. Potem pa grem in v Surround Mixerju (Speaker programcek Creativa) in prestavim Preset mode iz listen to CD na Play MP3 in sedaj dela in se tudi obnasa normalo (reagira na mute/unmute).
Ce ti v enem sistemu dela, v drugem pa ne, je res nekaj v driverjih.
V mixerju je bil Auxiliary vklopljen. vklop/izklop, vse po vrsti ni delalo. Potem pa grem in v Surround Mixerju (Speaker programcek Creativa) in prestavim Preset mode iz listen to CD na Play MP3 in sedaj dela in se tudi obnasa normalo (reagira na mute/unmute).
Ce ti v enem sistemu dela, v drugem pa ne, je res nekaj v driverjih.
ChiefThunder ::
Mam isto zvočno kot ti, me je to tud jebal. U glavnem, kabel potegneš od cd-roma do zvočne, najprej probaš na CD IN, če ne dela pa še na AUX. Pa mal v nastavitvah za glasnost poglej.
freserovski ::
Saj mam jaz tudi isto kartico, pa mi ne dela nobenih problemov. Aja, sam jaz mam analogn kabel potegnen v zvočno.
Kakšna je pa razlika med digitalnim in analognim, imam namreč tudi digitalno možnost na cd-romu, sam ne vem če zvočna podpira?
Kakšna je pa razlika med digitalnim in analognim, imam namreč tudi digitalno možnost na cd-romu, sam ne vem če zvočna podpira?
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Static noise/brnenje iz zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1501 (1155) | X-Jumper |
» | Prosim za hitro pomoč pri prenosniku in mikrofonu !!!Oddelek: Zvok in slika | 3474 (2757) | soklic |
» | Statika v zvocnikih (pri maticni A8N-e) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4159 (3670) | Mac Gyver |
» | Zvok iz kasete na CDOddelek: Zvok in slika | 2064 (1990) | horb13 |
» | ATI TVOddelek: Zvok in slika | 1163 (1012) | Mr.B |