Forum » Pomoč in nasveti » Dlančnik IPAQ 5450 + PC Kako? Nujno!!!
Dlančnik IPAQ 5450 + PC Kako? Nujno!!!
sonyboy ::
Zdravo!!!
Danes sem dobil dlančnik HP Ipaq 5450 kateri deluje brez problemov. Problem imam, da nisem dobil zraven navodil in ne vem kako naj vzpostavim povezavo z PC-jem, da bi lahko nanj naložil datoteke kot so pdf in podobno. Na netu sem našel nekaj brezplačnih programov, vendar je težava v tem, da ko jih preko bluetotha prenesem na dlančnik jih ne morem namestit... Kako se namesti? Imam veliko izkušenj z Symbian sistemi vendar mi ta microsoftov pocket pc sistem ni najbolj jasen.
Druga težava pa je v tem, da piše da dlančnik podpira mmc kartice an jst vstavim kartico vendar je dlančnik ne prepozna čeprav ta mmc kartica deluje v nokiji 6600 brez problema...
Imate kak predlog glede katere koli stvari, ki mi nagaja...
Hvala za vsak odgovor že v naprej in lep pozdrav vsem!!
Danes sem dobil dlančnik HP Ipaq 5450 kateri deluje brez problemov. Problem imam, da nisem dobil zraven navodil in ne vem kako naj vzpostavim povezavo z PC-jem, da bi lahko nanj naložil datoteke kot so pdf in podobno. Na netu sem našel nekaj brezplačnih programov, vendar je težava v tem, da ko jih preko bluetotha prenesem na dlančnik jih ne morem namestit... Kako se namesti? Imam veliko izkušenj z Symbian sistemi vendar mi ta microsoftov pocket pc sistem ni najbolj jasen.
Druga težava pa je v tem, da piše da dlančnik podpira mmc kartice an jst vstavim kartico vendar je dlančnik ne prepozna čeprav ta mmc kartica deluje v nokiji 6600 brez problema...
Imate kak predlog glede katere koli stvari, ki mi nagaja...
Hvala za vsak odgovor že v naprej in lep pozdrav vsem!!
SonyBoy
krneki ::
Na PC si z Microsoftove strani naloži ActiveSync.
Mogoče je potrebno kartico formatirati s kakšnim Microsoftovim operacijskim sistemom.
Mogoče je potrebno kartico formatirati s kakšnim Microsoftovim operacijskim sistemom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri dlančnik naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2569 (2203) | mile |
» | Inštalacija programov za mobOddelek: Mobilne tehnologije | 898 (802) | TRIROG |
» | DlančnikOddelek: Kaj kupiti | 2536 (2018) | pingec |
» | Spominska kartica MMCOddelek: Kaj kupiti | 1105 (1031) | emkey |
» | Lastniki GSM-a Nokia 7650 - mnenjaOddelek: Loža | 1527 (1213) | link_up |