Forum » Pomoč in nasveti » Zablokira...ne zažene
Zablokira...ne zažene
PilaY ::
Pozdravljeni!
Imam resno teževo!
Računalnik se mi enostavno v windowsih zablokira, nobena tipka več ne prime, pa tudi miška ne deluje! Ko poskušam računalnik ponovno zagnati se le ta noče zagnati, (ventilatorji so slišni....brez piska...monitor se ne prižge) po nekaj poskusih se mi zažene....potem nekje po petih minutah ponovno zablokira!
Menjal sem že napajalnik pa ni pomagalo....odstranil sem baterijo in ponovno vstavil na plošči....preveril kable pa nič ne pomaga!
Prosil bi za pomoč!
Hvala
Imam resno teževo!
Računalnik se mi enostavno v windowsih zablokira, nobena tipka več ne prime, pa tudi miška ne deluje! Ko poskušam računalnik ponovno zagnati se le ta noče zagnati, (ventilatorji so slišni....brez piska...monitor se ne prižge) po nekaj poskusih se mi zažene....potem nekje po petih minutah ponovno zablokira!
Menjal sem že napajalnik pa ni pomagalo....odstranil sem baterijo in ponovno vstavil na plošči....preveril kable pa nič ne pomaga!
Prosil bi za pomoč!
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napajalnik in računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3502 (3198) | gricko10 |
» | Resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 930 (808) | doody |
» | (Ne)normalno segrevanje procesorja?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2319 (1843) | BlackHole |
» | Ali bo disk crknil?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2040 (1585) | BlackHole |
» | Težave pri reinštalaciji Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1505 (1313) | Duhec |