Forum » Loža » Melodije za N6210
Melodije za N6210
Tomi ::
Sicer sem se na pomoč obrnil že na Mobisux, vendar ni bil nihče zainteresiran, da bi mi odgovoril.
Problem je namreč ta, da hočem imeti na Nokii 6210 melodije od Corrsov, in v ta namen sem si snel vse midije z njihove strani. Ker pa so vsi midiji večplastni, skoraj nikjer ni glavne melodije, ampak je razdeljena ( ok, včeraj sem sicer sam izluščil Would you be Happier in Never loved you ), samo tega pa ne morem narediti v What can I do, ki pa jo nujno rabim
Poznate kakšno dobro stran z midi melodijami ( ker not se mi načeloma ne da pisati, pa tudi ne vem kakšnega posluha tudi nimam ), in pa seveda, da so brezplačne
Problem je namreč ta, da hočem imeti na Nokii 6210 melodije od Corrsov, in v ta namen sem si snel vse midije z njihove strani. Ker pa so vsi midiji večplastni, skoraj nikjer ni glavne melodije, ampak je razdeljena ( ok, včeraj sem sicer sam izluščil Would you be Happier in Never loved you ), samo tega pa ne morem narediti v What can I do, ki pa jo nujno rabim
Poznate kakšno dobro stran z midi melodijami ( ker not se mi načeloma ne da pisati, pa tudi ne vem kakšnega posluha tudi nimam ), in pa seveda, da so brezplačne
metrodusa.blogspot.com
- spremenil: Tomi ()
TESKAn ::
Probi pobrskat po http://www.google.com.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za dodajanje beatovOddelek: Zvok in slika | 1444 (1292) | Saladin |
» | HTTP serv. programOddelek: Omrežja in internet | 1924 (1761) | pivmik |
» | WAP STRAN za download brezplacnih polifonicnih melodij!!?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3280 (2992) | boych |
» | Siemens S45, WinXP in nalaganje melodij ali slikOddelek: Pomoč in nasveti | 1576 (1472) | Boky |
» | Siemens c45Oddelek: Pomoč in nasveti | 1262 (1024) | jamiroq |