Forum » Pomoč in nasveti » USB ne dela
USB ne dela
strelajasna ::
Zdravo!
Na nov računalnik sem pred 1 tednom naložil Visto - final edition in imam težave z USB priključki. USB mi sploh ne delajo. Vse kar imam priklopljeno preko njih, na dela (printer, dvd pekač, čitalec spominskih kartic). Niti jih ne najdem v Device managerju niti pod "Devices with removable storage". Matična plošča je WinFast K8M890M2MA.
Ali mi kdo prosim pove, kje se aktivirajo USB porti (Control panel, Bios?)?
Hvala vnaprej!
Na nov računalnik sem pred 1 tednom naložil Visto - final edition in imam težave z USB priključki. USB mi sploh ne delajo. Vse kar imam priklopljeno preko njih, na dela (printer, dvd pekač, čitalec spominskih kartic). Niti jih ne najdem v Device managerju niti pod "Devices with removable storage". Matična plošča je WinFast K8M890M2MA.
Ali mi kdo prosim pove, kje se aktivirajo USB porti (Control panel, Bios?)?
Hvala vnaprej!
farko ::
nadzoena plošća>sistem>upravitelji naprav>usb moraš omogočiti odkljukaj tam ko je za varčevanje z enertgijo pa bo delalo.
farko
farko.....najlepša hvala za nasvet, vendar jaz te kljukice za odkljukat ne najdem.... Mi lahko prosim pošlješ print screen da vidim, kje je to.
Hvala
Hvala
Zdej sem se malo igral z nastavitvami in poskusil najti nastavitev, ki mi jo je omenil farko in sem najvrjetneje našel vzrok zakaj mi USB ne delajo.
EDIT: A ve mogoče kdo, kako naj to rešim?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: strelajasna ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se po par sekundah starta nepričakovano ugasneOddelek: Strojna oprema | 3111 (2373) | suhi |
» | Kje dobiti odgovor za moj Lg TV ?Oddelek: Zvok in slika | 1175 (893) | Han |
» | Plazma LG 50 PV350 pomoč pri uporabiOddelek: Zvok in slika | 4439 (3189) | pisco |
» | Windows xp bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2152 (1833) | Duhec |
» | USB portOddelek: Strojna oprema | 1641 (1438) | mrbungle |