» »

GARMIN NUVI 300

GARMIN NUVI 300

taker ::

Zanima me, ce kdo uporablja omenjeni model navigacije in kako se obnese po SLO ?

Mare2 ::

Jaz imam 660 pa deluje.

Izi ::

Vsi Garmini so odlične zadevice, kako se pa obnesejo na določenem območji je pa odvisno od naloženih map za tisto območje.
Za uporabo v SLO je skoraj nujno naložiti AdriaRoute zemljevide.

Potem pa je vprašanje že drugačno. Kako se obnese AdriaRoute v SLO?
Obnese se dobro oz. trenutno najbolje, ker je to trenutno skoraj edina mapa, ki podrobno pokriva celotno slovenijo

Če ga misliš uporabljati samo v avtu bo 660 najboljša izbira, ker je zelo velik.
Če si pa poleg voznika tudi kolesar in pohodnik, pa je 300 precej boljša izbira, ker lepo sede v vsak žep, pa kljub temu ni premajhen, baterija pa zdrži skoraj cel dan.
Jaz imam model 310, ker podpira bluetooth in tako lahko v avtu brezkrbno telefoniraš, seveda mora tudi telefon podpirati bluetooth.

Z nobenim od teh ne moreš zgrešiti. Pomoje model 310 nudi največ za svojo ceno.

taker ::

Super dela, sploh z AR 1.51 in zdaj bo kmalu verzija 1.60 0:) Me pa zanima nekaj, opazam, da kaksne destinacije ni noter, recimo kaksna bencinska postaja in jaz to shranim pod priljubljene...A kdo ve, kako bi potem lahko vse, kar je shranjeno pod priljubljene, poslal k NAVIGO, da potem to dodajo k posodobitvam ??

Pesimist ::

kaj noracnina je pri teh zadevah kot oni navigator na mobitelu al je free?

Gwanaroth ::

Enkrat kupis in to je to. Pri Simobilu/Mobitelu prvo kupis enoto in potem ti racunajo za downloadanje zemljevidov prek GPRSa.
Lights often keep secret hypnosis..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nakup navigacijske naprave

Oddelek: Kaj kupiti
338750 (7256) gti85kw
»

GPS Garmin nuvi 350 - Adriaroute v1.30 - pomoč pri namestitvi

Oddelek: Pomoč in nasveti
88100 (7198) izi12
»

Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5412410 (9100) AtaStrumf
»

GPS navigacija na Nokia N95 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5517486 (13213) AtKo
»

Katero navigacijo kupiti ?

Oddelek: Loža
224140 (3522) Tilen

Več podobnih tem