Forum » Programska oprema » Program za zajemanje spletnih slik?!
Program za zajemanje spletnih slik?!
[Op] ::
Zanima me če obstaja kakšen program s katerim bi lahko zajel večje število slik z določene strani oz. jih na določeni strani našel? Želel bi si zdownload-ati večje število "car tuning" fotk a jih je preveč da bi vsako posebaj nalagal z odpiranjem.
P.S. mora omogočati stvari kot so piškotki, java,...
THX in upam na kake koristne predloge
P.S. mora omogočati stvari kot so piškotki, java,...
THX in upam na kake koristne predloge
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
jeje997 in Brainstorm ne bosta verjela a sem že poskusil in nista uspela! Ne podpirata niti JAVE niti ne sprejemata PIŠKOTKOV. A je še kaka druga varianta?!
A thx obema ker sta poskusila
A thx obema ker sta poskusila
A res ne obstaja noben takšen program ki bi skopiral celotno stran oz. le slike z določene strani ki je narejena v JAVI ali PHPju in bi podpiral tudi PIŠKOTKE???
Uros!no thx ampak ni vse na isti strani (1,2,3,4,5,.................................................................................) tako da moram vseen odpirat vsako stran. To velja če je thum postavitev in vse na eni strani.
PLS PLS še kaj???????!
PLS PLS še kaj???????!
zeeero a mi lahko na hitro razložiš kako wget deluje ker namreč vidim da je to bolj namenjeno linux-u (upam da lahko rečeš da ti downloada le določeno extenzijo npr. jpg na določeni strani in npr. 25 kb velko).
THX!
THX!
Skoraj ne morem verjeti da je tako malo odgovora na to temo. Kaj nobeden ne uporablja podobnega programa???
PLS, PLS help me
PLS, PLS help me
RedStar ::
Če imaš Firefox uporabi DownThemAll! add-on. S tem add-onomm lahko praktično na enkrat zajameš vse kar se na strani nahaja.
DownThemAll!
DownThemAll!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RedStar ()
RedStar to so že napisali a ne nuca (uporaben je če se vse nahaja na eni strani)
P.S. zeeero wget sm poštudiral in deluje a poštudiral sem ga le toliko da zajema colotno spletno stran jaz pa bi rabil le slike (jpg,...). Kako naj to naredim???
P.S. zeeero wget sm poštudiral in deluje a poštudiral sem ga le toliko da zajema colotno spletno stran jaz pa bi rabil le slike (jpg,...). Kako naj to naredim???
kriko1 ::
Kakšna pa je struktura te strani?
Nekaj sem dobil:
http://www.mail-archive.com/wget@sunsit...
Kot piše wget tega ne more počet direktno, moraš prej preparsat dokument ki si ga potegnu -> s skripto.
Nekaj sem dobil:
http://www.mail-archive.com/wget@sunsit...
Kot piše wget tega ne more počet direktno, moraš prej preparsat dokument ki si ga potegnu -> s skripto.
Z nobenim od naštetih programov si nisem uspel pomagati a thx vsem ki so prispevali svoje ideje!
P.S. če je slučajno pa še kaka pa prosim!
AJDE!
P.S. če je slučajno pa še kaka pa prosim!
AJDE!
Še vedno nisem uspel najti programa ki bi uspel zajeti spletne slike iz določene strani v velikosti kot so prikazane ob kliku na link.
PLS, PLS!
PLS, PLS!
skyy779 ::
Jaz bi pa rad samo posnel sliko iz znanega urlja vsakih x-minut. Neodownloader je recimo super program a take opcije nima. Ali ve kdo za preprost program ki posname sliko iz znanega urlja vsakih x minut?
Hvala in lep pozdrav!
Hvala in lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Download pdf iz internetne straniOddelek: Omrežja in internet | 1523 (1051) | mapo |
» | 20 obveznih dodatkov za FirefoxOddelek: Novice / Brskalniki | 5464 (4069) | clothes |
» | Podoben av kot...Oddelek: Informacijska varnost | 1674 (1446) | StratOS |
» | program za nadaljevanje prenosa???Oddelek: Programska oprema | 855 (770) | matejv |
» | Program za prenos slik iz internetnih strani?Oddelek: Programska oprema | 965 (865) | BladE_ |