Forum » Programska oprema » program za nadaljevanje prenosa???
program za nadaljevanje prenosa???
kiros ::
mene zanima če obstaja kak program da bi lahko npr. od kolega pobiral nek film ampak, da bi se lahko med pobiranjem ustavil prenos in naslednjič nadaljeval???
kiros
sodjdobe ::
Mislim da bi ti lahko pomagal wget . Enkart sem s firefoxom downloadal neko veliko datoteko in je vmes računalnik crknil...wget me je rešil in sem lahko prenos nadaljeval od tam, kjer ga je prekinilo.
julio
kiros ::
tnx
samo mam en problem...file .exe mi noče odpret se kar sam zapre
je ta program za WinXP al je treba še kake pluginse in patche instalirat?
samo mam en problem...file .exe mi noče odpret se kar sam zapre
je ta program za WinXP al je treba še kake pluginse in patche instalirat?
kiros
ender ::
wget dela iz ukazne vrstice, in verjetno ni najbolj primeren program za to - razen, če ima tvoj kolega HTTP ali FTP strežnik.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
sodjdobe ::
Ena daljša opcija bi bila, da veliko datoteko razkosaš na več manjših, recimo .rar datotek. Potem lahko izbereš, koliko datotek hočes prenesti zdaj in koliko kasneje...
julio
matejv ::
če uporabljaš firefox ti toplo priporočam DownThemAll!, to je extension namreč. dela odlično.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za zajemanje spletnih slik?!Oddelek: Programska oprema | 1453 (996) | skyy779 |
» | studentski-boni.net - download zemljevidaOddelek: Omrežja in internet | 2841 (2649) | error7891 |
» | Skripte (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8711 (6574) | Microsoft |
» | Firefoxovih osemdeset milijonovOddelek: Novice / Brskalniki | 5039 (3536) | Road Runner |
» | Download vseh .zip datotek iz neke mape na WWWOddelek: Omrežja in internet | 1285 (1111) | TyKee |