Forum » Znanost in tehnologija » Axis of Evil
Axis of Evil
gzibret ::
Kolikor sem jaz razumel vso stvar, so še enkrat statistično obdelali že znane podatke o mikrovalovnem sevanju ozadja in narisali novo karto anomalij, ki kaže neke čudne nesimetrije.
Vse je za neki dobr!
jype ::
Za šalčko se vendar skrivata Iran in S. Koreja!
Ampak, a ni to zdaj že old news? Se mi zdi, da sem pred nekaj meseci bral o tem. Zdaj se sicer niti približno ne spominjam, o kakšnih implikacijah sem bral, ampak spomnim se, da je šlo za precej jasno nesimetrijo v mikrovalovnem spektru.
Ampak, a ni to zdaj že old news? Se mi zdi, da sem pred nekaj meseci bral o tem. Zdaj se sicer niti približno ne spominjam, o kakšnih implikacijah sem bral, ampak spomnim se, da je šlo za precej jasno nesimetrijo v mikrovalovnem spektru.
SavoKovac ::
Pa če bi napisali, da gre za inžinirano super bitje, ki je pojedlo že 3 komete in 2 sondi, bi to malokoga ganilo tut če bi blo res.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nesimetrija v trifaznem sistemu in ozemljitev nule v transformatorjuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4271 (3325) | Kac |
» | Zakaj ni vesolje popolnoma simetrično in urejeno?Oddelek: Znanost in tehnologija | 2589 (1718) | Saladin |
» | Transformator 400 kVA 21/0,42 kV - popravilo in meritveOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4626 (3987) | Fave |
» | Moj novi dizajn CPU blokaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1992 (1144) | tiborrr |