Forum » Operacijski sistemi » Key za win XP
Key za win XP
registr ::
No imam majčken problemček. Nadgradil sem računalnik z boljšim ohišjem, ki ima precej boljše hlajenje. Problem je prav v tem, da od tipa ki je kupil ohišje nimam telefona, na ohišju pa je seveda nalepka o legalnosti win XP. Ker bo potrebno le te naložiti ponovno zaradi okvare diska, me zanima kje lahko dobim šifro programa. Imam originalni cd, ki sem ga dobil skupaj z nakupom računala.
Hvala
Hvala
StajercSSS ::
Bo tvoj kolega nalepko kar obdržal..
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Duhec ::
Ta koda je samo ena .... in ima jo kupec tvojega ohišja.
Škoda, da ti disk in XPji ne delujejo ker bi lahko še izvlekel ven Product Key in si ga ZAPISAL !!!
Tudi na MS Slovenija ti bodo to zgodbo težko verjeli. Lahko pa preizkusiš njigovo trenutno počutje in voljo, ker: "Beseda ni konj".
Škoda, da ti disk in XPji ne delujejo ker bi lahko še izvlekel ven Product Key in si ga ZAPISAL !!!
Tudi na MS Slovenija ti bodo to zgodbo težko verjeli. Lahko pa preizkusiš njigovo trenutno počutje in voljo, ker: "Beseda ni konj".
StajercSSS ::
Kako? Me zanima...
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
tomaz- ::
hmm, mene tud zanima, je moj kolega imel precej podobno zadevo, pa ni nič zrihtal takrat....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16575 (8016) | gslo |
» | ohišjeOddelek: Kaj kupiti | 1662 (1285) | racunalnicar |
» | WIndows KeyOddelek: Programska oprema | 953 (792) | ali3n |
» | Ukradeni Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1988 (1122) | andrej |
» | Windows - kršitev licenčne pogodbeOddelek: Operacijski sistemi | 2748 (2031) | SkIDiver |