» »

Utripanje slike na GeForcih

Utripanje slike na GeForcih

`ripper` ::

Dober dan =)

Domam mam kisto z GF Ti4200 in je kolegova zacasno sposojena (ni peneze za novo mojo ;)) in se mi pojavlja sledec problem:
- ko se XPji nalozijo, slika parkrat utripne (se pravi zgine za kako sekundo in se spet pojavi). Zadeva je moteca, samo ne do te meje, da bi norel, ker pac...pocakam in potem se stvar umiri blinka mi pa potem samo se v eni igri, ki pa jo imam na sumu, da je polna bug-ov.

Zdaj pa pedenam nek drug racunalnik in ta si lasti GF3 Titanium-200. Tukej pa slika utripa ohoho. Ubistvu usakic skor, ko se odpre ksno od interaktivnih oken. In tukej pa zadeva JE moteca, ker potem se slika niti ne osvezi kot bi se mogla in dostkrat mas text od prejsnega okna cez text tega okna, ipd, skratka, najeda

Zdej pa, na obej uporablam nVidi-ine ForceWare (mislm da 91.47) in se povdarjam, da zadeva dela na vseh monitorjih, ki sem jih prikljucil (se pravi od 15" crt do vse sorte LCDjev...). Se bolj me pa moti to, da prej na tem kolegicinem racunalniku tega ni delal, samo ko sem winse na novo ruknil gor, pa driverje, se je zadeva pojavila...in se mi sanja je na zakaj.
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

`ripper` ::

No, se popravek... na kisto z GF3 sem dal novejse gonilnike (93.71) in je stvar ista.
Pa pregreva se ne.
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD je največji proizvajalec grafičnih čipov

Oddelek: Novice / Grafične kartice
228252 (7667) PrimozR
»

WinFast TV 2000 XP PCI TV Tuner z FM radijem

Oddelek: Kaj kupiti
111641 (1475) urosv
»