Forum » Operacijski sistemi » Local area connecton - izbris
Local area connecton - izbris
OmegaBlue ::
Pojdi v device manager, in izklopi mrežno kartico.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
StajercSSS ::
Mislim,da te ta ena ikonca ne moti preveč...Ali? Te mogoče srbi...?
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Gwanaroth ::
Ce je kartica integrirana, jo izklopi v biosu, sicer pa jo vzami iz kompjuterja.
Lights often keep secret hypnosis..
R33D3M33R ::
Tale ikonica tudi mene moti in je prav noro, da je ne moreš izklopiti na nek normalni način
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
StajercSSS ::
Srbi ga..
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Doman ::
Če tebe ne moti še ne pomeni, da ne moti drugih...
Moti me zato, ker imam 6 takih ikonic in imam hude težave z mrežo saj nič ne deluje tako kot mora.
Moti me zato, ker imam 6 takih ikonic in imam hude težave z mrežo saj nič ne deluje tako kot mora.
jan01 ::
Pojdi v device manager, lociraj network adapters daj unistall(ne disable!) realtek mrezno.
Ne pusti racunalniku, da sam namesca gonilnike(skenslaj carovnika!) in sam instaliraj gonilnike za tvojo mrezno(ce je ta na maticni, pac pojdi na stran od proizvajalca maticne, najdi maticno in zloadaj driverje za mrezno.
Ne pusti racunalniku, da sam namesca gonilnike(skenslaj carovnika!) in sam instaliraj gonilnike za tvojo mrezno(ce je ta na maticni, pac pojdi na stran od proizvajalca maticne, najdi maticno in zloadaj driverje za mrezno.
'FireSTORM' ::
in seveda prej downloadaj drijverje kot boš dal uninstall
Those penguins.... They sure aint normal....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se restarta, namesto ugasneOddelek: Strojna oprema | 1318 (1211) | radmannsdorf |
» | Nezaznavanje driverja (internet) - pomoč prosim!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1084 (992) | TH321 |
» | Windows 7 - preprosto noče ugasnitiOddelek: Pomoč in nasveti | 2496 (2076) | Shadow666 |
» | local area connection??Oddelek: Omrežja in internet | 1317 (1165) | amigo_no1 |
» | DFI NF4 Ultra-D network problemOddelek: Strojna oprema | 1063 (1000) | RC14 |