Forum » Strojna oprema » Sprememba BIOS-a in USB ključ
Sprememba BIOS-a in USB ključ
bluefish ::
Rad bi spremenil BIOS grafične kartice, vendar pa v računalniku ni disketnega pogona. Ali obstaja kakšen način, da to storim z USB ključem? Matična namreč podpira zagon iz USB-ja.
mi lahko prosim nekdo poda povezavo do image-a zagonske diskete, ki se jo naredi v Win XP. Sem že iskal z Googlom, vendar ne najde nič pametnega.
to stran sem našel tudi jaz, vendar se vse datoteke .exe in potrebuješ disketo, da jih extract-aš. Te pa jaz nimam.
Torej potrebujem sliko zagonske diskete.
Pomagalo pa bi tudi, če mi lahko kdo pošlje file, ki jih Win XP skopira na disketo ob formatu le-te in označitvi možnosti Create a MS-DOS startup disk.
Torej potrebujem sliko zagonske diskete.
Pomagalo pa bi tudi, če mi lahko kdo pošlje file, ki jih Win XP skopira na disketo ob formatu le-te in označitvi možnosti Create a MS-DOS startup disk.
Tr0n ::
Pri maticnih ploscah z EZ Flashom je updejtanje zelo eazy.
Enostavo ob bootu stisnes ALT+F2 in prides v EZ Flash, kjer izberes BIOS datoteko iz diskete ali USB kljuca/medija. Prakticno in brez boot diskete/CDja. :)
Enostavo ob bootu stisnes ALT+F2 in prides v EZ Flash, kjer izberes BIOS datoteko iz diskete ali USB kljuca/medija. Prakticno in brez boot diskete/CDja. :)
ups, morda sem povedal malo premalo .
Gre se za flash grafične kartice (sem pojem zamenjal z BIOS-om ).
Gre se za flash grafične kartice (sem pojem zamenjal z BIOS-om ).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje-TežaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1798 (1217) | luksorzi |
» | Flashanje BIOSaOddelek: Pomoč in nasveti | 4481 (4284) | jackorsen88 |
» | Napačen bios :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1509 (1190) | Azrael |
» | formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2170 (1744) | SavoS |
» | W2K clean install help!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2035 (1898) | andrej |