Forum » Pomoč in nasveti » Instalacija Win2000 na notebooku
Instalacija Win2000 na notebooku
Milko ::
Imam naslednji problem:
Na Notebooku (Compaq ARMADA 6500) ne morem instalirat Windows 2000. Tezava je v tem, da ne morem met istocasno noter disketne enote in DVD-ROMa, ker je sam en prostor za to. Zato mi Windowsi javijo, da ne najdejo CD-ROMa, k pozenem instalacijo preko BOOT DISKET (lahko pritisnem samo F3 za exit). Bootable CDja nimam, pa tudi drugace mi noce iz CDja bootat, ceprav ma BIOS Boot Meni.
Na Notebooku (Compaq ARMADA 6500) ne morem instalirat Windows 2000. Tezava je v tem, da ne morem met istocasno noter disketne enote in DVD-ROMa, ker je sam en prostor za to. Zato mi Windowsi javijo, da ne najdejo CD-ROMa, k pozenem instalacijo preko BOOT DISKET (lahko pritisnem samo F3 za exit). Bootable CDja nimam, pa tudi drugace mi noce iz CDja bootat, ceprav ma BIOS Boot Meni.
ABX ::
Najdi bootable cd (bilo kateri) ter presnami w2000 CD na HDD.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
kokos ::
Lahko bi si naredu tud presnet CD bootable.
Sicer je pa res najboljsa varianta s katerimkoli bootable CD jem bootat in potem instalirat, pa ni treba presnemavat na HD (sam zamenjas CD, ko se zboota).
Sicer je pa res najboljsa varianta s katerimkoli bootable CD jem bootat in potem instalirat, pa ni treba presnemavat na HD (sam zamenjas CD, ko se zboota).
Milko ::
Niste me razumel na koncu ka sm napisu. Tudi pri bootable CDju mi notebook noce bootat, kljub temu da bios to omogoca. CD dela na drugem racunalniku, sem sprobu.
Eagle ::
Jaz sem meu isti problem, samo sem pol naso taki kabl ko ti iz paralel za v disketnik nareji, in pol lahko mas disketnik in cd-rom hkrati in dela
andrej ::
ja potem pa enostavno presnemi i386 direktorij z CD-ja na disk in od tam pozeni instalacijo...
ToniT ::
V direktoriju i386 ne smeš uporabiti setup.exe ampak winnt.exe za setup! (če zaganjaš setup iz DOS-a)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 95 dve desetletji pozneje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 32771 (26242) | Spajky |
» | Windows XP namestitev brez uporabnega CD pogonaOddelek: Operacijski sistemi | 2700 (2454) | Mercier |
» | Windows 98; temeljit pregled ali format?Oddelek: Operacijski sistemi | 2069 (1545) | Pyr0Beast |
» | WinXP: boot s CDjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1624 (1495) | freejack |
» | Nov diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1749 (1425) | ali3n |