Forum » Pomoč in nasveti » Win2k & Yamaha 2200e
Win2k & Yamaha 2200e
Zzzzzzz ::
Imam en problem, zadnje cajte zelo nadležen.
Namreč, v raziskovalcu mi ne prikaže cd pogona (CDRW Yamaha 2200E). Ker mi ga v raziskovalcu ne prikaže, tudi v večini drugih programov ne morem dostopat do njega.
Obstajajo pa naslednje fore, ki omogočajo, da pridem do podatkov na cdju v tem pogonu:
1. v raziskovalcu napišem "H:" in mi pokaže vsebino pogona
2. pogon H: dam v skupno rabo in spet lahko delam z njim
V Computer Managmentu lahko delam z njim brez problemov, spreminjam lastnosti ipd. Tam je nastavljen na črko H.
Poskusil sem vse, kar znam in rešitve ne najdem. Počasi se začnem spraševati, če sploh nič ne znam.
A ima ta problem sploh kakšno rešitev?
Namreč, v raziskovalcu mi ne prikaže cd pogona (CDRW Yamaha 2200E). Ker mi ga v raziskovalcu ne prikaže, tudi v večini drugih programov ne morem dostopat do njega.
Obstajajo pa naslednje fore, ki omogočajo, da pridem do podatkov na cdju v tem pogonu:
1. v raziskovalcu napišem "H:" in mi pokaže vsebino pogona
2. pogon H: dam v skupno rabo in spet lahko delam z njim
V Computer Managmentu lahko delam z njim brez problemov, spreminjam lastnosti ipd. Tam je nastavljen na črko H.
Poskusil sem vse, kar znam in rešitve ne najdem. Počasi se začnem spraševati, če sploh nič ne znam.
A ima ta problem sploh kakšno rešitev?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB detetection problemOddelek: Programska oprema | 2841 (2396) | krentam |
» | KAKO do datotek?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (1137) | solatko |
» | Malo prostora na COddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1431) | SkIDiver |
» | Usb disk problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1770 (1424) | nokia6310 |
» | [Windows XP] Kako preko IR poslati datoteko na telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1743 (1642) | Jst |