» »

Formatiranje CDja?

Formatiranje CDja?

alien-w ::

Zadnjic zelim gledati film, ki mi ga je posodil mateTOG (mate), CD zadegam v pogon,dvakrat kliknem na F: compact disk pa mi napise: Drive is not formatted, do you want to format it now.
A ni to mal smesn?
Pol dam pa enak CD (proizvajalec) notr, pa mi zadeva dela normalno! Pa sm mislu, da je to pac samo eden od cdjev, pa cez par dni dam se en film notr, pa spet isto. Suggestions?
mam pa teaca 532E.
To se mi je prvic zgodil. Prej ko sem meu gor win 98 in ME je blo ql, zdej pri 2000pro, pa ni.

Loki ::

Jest sem imel tudi enak problem z Winsi 2000.

Pomoje je fora v temu, da je datotecni format na temu CD tak, da ga Windowsi 2000 ne razumejo (primer: baje > cman pravi, da se Winsi 2000 sesujejo, se instaliras Packet CD, ker pac ne poznajo UDF).

Potegn si z neta Windows 2000 SP1 (tukaj), mogoce bo pomagalo.;((;((

Putimir ::

Winsi2000 poznajo UDF, ker mam jst instaliran DirectCD od Adapteca, pa kr lepo uporabljam zadevo, in tud u disk administratorju predstav fs na cd-ju kot udf.

Mal off-topic, ali ipak...

Putimir

Men tut enga Cd-RW z UDF ni hotel zagnat.

McHregec ::

sej to je tko k pr disketah

Ja, sam da CD pr men v nobenem primeru ni bil prazen (kaj sele neformatiran).

andrej ::

w2k imajo vgrajeno podporo za UDF 1.5 (IIRC) - read-only...

Phil ::

Pr men se (kukr je že Roberto povedal) winski sploh ne zaženejo več ko inštaliram PacketCD.:|. A ma kdo slučajno isti problem alpa ve kako se ga odpravi?
LP

Andrej, ce imajo podporo, zakaj nocejo nobenega prebrati???

Za verzijo PacketCD bos moral prasati cmana.P.S. cman kako je pri tebi kaj s SETI-jem???

andrej ::

kaj pa ves zakaj ga ne prikazejo... razlogov je lahko vec. v glavnem w2k imajo vgrajeno podporo za UDF.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri program za peko?

Oddelek: Programska oprema
222164 (1101) Kriko
»

Dopisovanje na CDRW???

Oddelek: Strojna oprema
91240 (1095) AnWar
»