Forum » Pomoč in nasveti » CDRW-drag & drop?
CDRW-drag & drop?
||_^_|| ::
s kerim programom se da narest da bi CDRW uporablju a'la drag&drop, pa da bi loh tut brisu iz njega fajle...tko k disk?
TESKAn ::
Hm, v whistlerju naj bi se tko delal...cd burning vdelan v OS...mas CD - R(W) ku disketo.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
||_^_|| ::
ja, sej to piše tm pr installu k prebiraš globokoumne dodatke in si "krajšaš" čas. Tm piše da lohka DVD-rw formateraš s FAT32. Ampak jst nikjer ne najdem nč podobnga za CDRW:((
birra ::
To nardiš z Adaptec directCD, kjer najprej sformatiraš cdrw in potli maš cdrw kot dodaten disk. Ko daš ta disk v navaden cd se najprej naloži adaptecov directCD reader in ga lahko gledaš in dolvlečeš na navadnem cd-ju.
Deluje ker sam delam tako!!!!
Deluje ker sam delam tako!!!!
ferjan ::
Ej samo za opozorilo: men je namestitev Adaptecovega Direct CD-ja popolnoma sesula Winse2000. V vinse sem lahko prišel le tako da sem odklopil CD in CDRW...potem je bil direct CD jasno takoj odinštaliran!
Boky ::
Zdaj obstaja nek update, ki baje med drugim odpravi tezave z win2000, mapka ko sem updejtal mi ni creator ni vec hotel brati muzike z CD-jev. Jaz sem ga kar dol vrgu, ker ful cudno dela (oz ne dela). Gor nazaj verzijo 4 pri kateri vsaj vecina stvari dela.
capitanoss ::
sem mel tega kot pravte sam je sranje najboljši je WinOnCD ali CeQuadrat (to je isti program sam ma dve imeni )
andrej ::
||_^_||: Enostavno uporabis drag& drop, ali pa Send To -> Write CD. Potem ko pa hoces fizicno zapisat pa enostavno CD ejectas, ali pa izberes Write to CD na web view-u.
Na dolocenih sistemih se to ni cisto delalo, se posebej v pre-beta 2 buildih...
Na dolocenih sistemih se to ni cisto delalo, se posebej v pre-beta 2 buildih...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za peko?Oddelek: Programska oprema | 2145 (1082) | Kriko |
» | RW berljiv s cd romom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (1112) | su37 |
» | Ker program, najboljši,najuporabnejši za peko CD-jevOddelek: Programska oprema | 7080 (6267) | Klemenn |
» | UdfOddelek: Strojna oprema | 1534 (1376) | matevzm |
» | pisanje cd-r-ja na cd-rw disk??Oddelek: Strojna oprema | 1486 (1344) | kljukec |