Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj ne morem kopirati outlook.pst
Zakaj ne morem kopirati outlook.pst
White666 ::
Že nekaj časa imam problem z raznimi backup programi. Opazil sem, da mi noben program (vsaj 5 različnih) ne more narediti backupa za outlook emaile. Tudi če sam hočem skopirati datoteko outlook.pst mi napiše npr. Error : cannot read ... outlook.pst. V varnem zagonu pa s tem nimam problemov. (drugače mi maili delajo bp)
Za backupe sem si namensko kupil zunanji trdi disk in želel bi, da mi program avtomatsko naredi backup (vključno z emaili) vsako noč. Ker me ni zraven, da bi takrat zagnal rač v varnem načinu to datoteko avtomatsko preskoči. Help
Za backupe sem si namensko kupil zunanji trdi disk in želel bi, da mi program avtomatsko naredi backup (vključno z emaili) vsako noč. Ker me ni zraven, da bi takrat zagnal rač v varnem načinu to datoteko avtomatsko preskoči. Help
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lokacija neprebrane pošteOddelek: Pomoč in nasveti | 908 (834) | borch |
» | Outlook se kar ugasne in se ga ne da več ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2522 (2429) | zlopi |
» | Različne velikosti .pst datoteke v Outlook 2007?Oddelek: Programska oprema | 1971 (1917) | pirx |
» | Kam Outlook shranjuje osebe, ki jih imaš v imeniku ter e-maile...Oddelek: Programska oprema | 1964 (1869) | Caligula |
» | Microsoft Outlook XP pro težavaOddelek: Programska oprema | 1489 (1425) | voda |