Forum » Pomoč in nasveti » UTP kabl -> cross wire UTP
UTP kabl -> cross wire UTP
DrSergioDJ ::
ok...zgleda so mi v stacuni podtaknl non-utp kabl in zdej morem nekak narest cross wire iz njega. Kakrsna koli pomoc zelo dobrodosla ( od navodil, kako, pa do tega, kam lahko odnesem, da mi za male pare nardijo... )
...
Mercier ::
Tomi ::
Kako so ti podtaknili non-utp kabel? Ali slučajno misliš navaden pravilno zvezan.
Ker če rabiš cross-cable, je tule ena dokaj prijetna stran, kjer imaš shemo, in ta je dokaj jasna.
Da ti naredijo poceni, pojdi v trgovino z elektromaterialom, odstrani en konec, ga zveži, kot kaže slika, in nato kupi konec ( stane 130 sit ), ki pa ti ga bodo dali gor v trgovini.
Pa si me prehitel..
Sicer pa je link do tiste strani, ki je meni najbolj všeč, pa je nisem našel..
Ker če rabiš cross-cable, je tule ena dokaj prijetna stran, kjer imaš shemo, in ta je dokaj jasna.
Da ti naredijo poceni, pojdi v trgovino z elektromaterialom, odstrani en konec, ga zveži, kot kaže slika, in nato kupi konec ( stane 130 sit ), ki pa ti ga bodo dali gor v trgovini.
Pa si me prehitel..
Sicer pa je link do tiste strani, ki je meni najbolj všeč, pa je nisem našel..
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podaljševanje UTP kabla (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 28122 (13851) | denisbegood |
» | Kateri UTP kabel?Oddelek: Omrežja in internet | 14226 (4401) | Lonsarg |
» | žkateri utp kabel? 30mOddelek: Kaj kupiti | 2451 (2060) | MIHAc27 |
» | utp?Oddelek: Omrežja in internet | 2013 (1618) | iNN |
» | UTP Kabel : prodajalc me je nasral!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1686 (1402) | matter |